Extrifit Lactase Enzyme 60 kapslí

A Laktáz enzim 5000 FCC termék kiváló segítség a laktóz emésztésében. A Lactase Enzyme 5000 FCC laktáz enzimet tartalmaz, amely javítja a laktóz emésztését azoknál ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Laktáz enzim 5000 FCC termék kiváló segítség a laktóz emésztésében. A Lactase Enzyme 5000 FCC laktáz enzimet tartalmaz, amely javítja a laktóz emésztését azoknál az embereknél, akik nem emésztik jól a laktózt. A laktáz enzimaktivitása 5000 FCC egység minden egyes kapszulában.

A laktózt tejcukornak is nevezik, és az állati tejben található. A tej emésztése során glükózra és galaktózra kell bontani, és ezcsak akkor lehetséges, ha a bélben elegendő mennyiségű laktáz enzim van jelen. Ha az enzim nem termelődik elegendő mennyiségben, az emésztetlen a laktózt a bélben, és emésztési problémákat, például hasmenést és puffadást okoz. Természetesen ez a nehézség megoldható a tejtermékek fogyasztásának korlátozásával. Ezek azonban fontos fehérje- és egyéb anyagok, például kalciumforrásnak számítanak. Van tehát egy második lehetőség, nevezetesen a laktáz enzim étrend-kiegészítő formájában történő bevitele. Vigyázat, a laktózintolerancia nem azonos a tejallergiával, ahol az immunrendszer reakciója áll fenn! Ezért azt javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, hogy megállapítsa a problémák eredetét, valamint a és tanácsot ad az egyéni adagolással kapcsolatban, mivel a laktóztolerancia egyénenként változó.

Ha edzel és izomtömeget szeretnél építeni, a minőségi fehérje bevitele az étrendben a siker előfeltétele.A rohanás és a tejtermékek az étrend egyik legfontosabb fehérjeforrásai. Tehát ha laktózérzékeny vagy, és nem akarod kizárni a tejtermékeket.az étrendjéből, a Lactase Enzyme 5000 FCC termékünk egy lehetséges megoldás. Ha a Lactase Enzyme 5000 FCC-t laktózt tartalmazó élelmiszerrel együtt veszi be, akkor ez javítja annak emésztését és felszívódását.

A Laktáz enzim 5000 FCC kapszula formájában van, amely gyorsan és könnyen emészthető, ami nagyon fontos a hatás szempontjából. Az enzim az eredeti Extrifit ® logóval ellátott kapszuláinkban van. A logó természetes festékkel van nyomtatva.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be 1 kapszula Laktáz enzimet minden laktózt tartalmazó étkezés előtt.
  • 100 ml vízzel
  • a maximális napi adag 4 kapszula

Megjegyzés: A laktóztolerancia egyénenként változó. A laktóz különböző embereknek más és más. Száraz helyen, legfeljebb 15 °C hőmérsékleten, ideális esetben hűtőszekrényben, gondosan lezárva tárolja.Védje a közvetlen napfénytől és a fagyástól. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem gyermekeknek készült. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek