Extrifit Iontex Liquid 1000 ml

Az Iontex® Liquid az Extrifit vadonatúj terméke! Ez egy sokoldalúan felhasználható, rendkívül finom ízű sportital, amelyet sportolás közben is fogyaszthat.különböző jellegű sporttevékenységek - mind ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 800 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Iontex® Liquid az Extrifit vadonatúj terméke! Ez egy sokoldalúan felhasználható, rendkívül finom ízű sportital, amelyet sportolás közben is fogyaszthat.különböző jellegű sporttevékenységek - mind a fitneszközpontban végzett edzés, mind az állóképességi edzés vagy bármely más fizikai tevékenység során. Különösen alkalmas hosszabb ideig tartó sportokhoz, vagy ahol nagyobb a folyadékveszteség az izzadással. Az Iontex® Liquid elegendő hidratáltságot, energiát, valamint a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít!

Az Iontex® Liquid energiaforrásként glükóz-fruktóz szirupot tartalmaz, amelyet 1000 mg karnitin, a sporttáplálkozásban hagyományosan használt anyag egészít ki.valamint 6 alapvető ásványi anyagból és 10 vitaminból álló kiegyensúlyozott komplex, amely logikusan az ajánlott napi adagnak (RDA) megfelelően van összeállítva. Az Extrifit tíz ízletes ízben kínálja az Iontex® Liquidet: Narancslé, Ananászlé, Citrom-Lime, Kiwi, Pink Grapefruit, Málna limonádé, Cseresznye és Zöld alma. Mindegyiknek nagyon finom íze van!

Az Iontex® Liquid nem tartalmaz kémiai színezéket, csak természetes színezéket!

Ajánlott adagolás:

  • Vegye be az Iontex® Liquidet 20 perccel az edzés előtt és közben.
  • 10 ml vagy 20 ml-t (ízlés szerint) 500 ml vízben felhígítjuk.
  • az italt közvetlen fogyasztásra szánják
  • 1 csomagban 50-100 adag van (50 liter ital elkészítésére szolgál).
  • Használat előtt alaposan rázza fel!

Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, gondosan lezárvatárolja . Védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek