Extrifit Iontex Forte 600 g

Az Iontex® Forte egy kiválóan összeállított ionos és regeneráló ital, amely feltölti az ásványi anyagok, vitaminok és energia sportolás közben és után. Az ásványi ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Iontex® Forte egy kiválóan összeállított ionos és regeneráló ital, amely feltölti az ásványi anyagok, vitaminok és energia sportolás közben és után. Az ásványi anyagok és vitaminok mennyisége optimálisan van beállítva a napi ajánlott adagoknak megfelelően. Az energiaforrás a taurin és egy palatinóz (izomaltulózTM) tartalmú szénhidrátmátrix. Az energia így ideálisan szabadul fel. Az Iontex® Forte különböző sporttevékenységek - valamint edzés közben is fogyasztható.Iontex® Az Iontex® minden típusú edzéshez használható, legyen szó fitneszközpontban, állóképességi edzésről vagy bármilyen más fizikai tevékenységről. Különösen alkalmas a hosszabb időtartamú sportok esetében. vagy amelyek nagyobb folyadékveszteséggel járnak az izzadás révén.

Elegendő hidratáltságot, energiát és a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít! Az Iontex® Forte három kiegyensúlyozott szénhidrátforrást - dextróz, maltodextrin és izomaltulóz (palatinóz) -, taurint, egy élénkítő hatású anyagot tartalmaz.m, a teljesítményt támogató stimuláns, valamint a fent említett, kiegyensúlyozott, alapvető vitaminokból és ásványi anyagokból álló komplex.Az Extrifit az Iontex® Forte-t többféle ízben kínálja, amelyek mindegyike finom!

Ajánlott adagolás:

  • Edzés előtt és közben szánjon 20 percet.
  • az italt közvetlen fogyasztásra szánják
  • Alacsonyabb testtömegű és/vagy alacsonyabb edzésintenzitású egyének: 1 adag = 20 g.
  • Nagyobb testtömegű és/vagy nagyobb intenzitású testmozgással rendelkező egyének: 1 adag = 40 g
  • hígítás hipotóniás italhoz: 20 g (1 adagolókanál) feloldása 450-600 ml vízben (250 mOsm/kg-nál kisebb ozmolalitás).
  • hígítás izotóniás italhoz: 20 g (1 adagolókanál) 350 ml vízben feloldva (ozmolalitás 275 - 305 mOsm/kg tartományban).
  • hígítás hipotóniás italhoz: 40 g (2 mérőkanál) feloldása 850-1000 ml vízben (ozmolalitás kevesebb, mint 250 mOsm/kg).
  • hígítás izotóniás italhoz: 40 g (2 mérőkanál) feloldása 700 ml-ben (ozmolalitás 275 - 305 mOsm/kg tartományban).
  • maximális napi adag: 4 adagolókanál

Figyelmeztetés: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Ne lépje túl a maximálisan ajánlott napi adagot. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek