Extrifit HMB Power 180 tablet

A HMB Power a béta-hidroxi-béta-metil-butirát hatóanyagot béta-hidroxi-béta-metil-butirát formájában tartalmazza, B6-vitaminnal dúsítva. A testépítésben a HMB antikatabolikus és egyidejűleg anabolikus hatásait állítólag mindenki értékeli.A HMB-t mindazok ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A HMB Power a béta-hidroxi-béta-metil-butirát hatóanyagot béta-hidroxi-béta-metil-butirát formájában tartalmazza, B6-vitaminnal dúsítva. A testépítésben a HMB antikatabolikus és egyidejűleg anabolikus hatásait állítólag mindenki értékeli.A HMB-t mindazok értékelni fogják, akik minőségi izomtömeget akarnak építeni zsír nélkül, vagy akik egy tömegnövelő edzés közepén vannak. Az említett antikatabolikus hatások miatt a HMB, mint kiegészítő, az állóképességi sportolók körében is népszerű. A HMB mellékhatások nélküli kiegészítőnek tekinthető. 500 mg tiszta HMB minden egyes kapszulában.

 • anabolikus hatás
 • antikatabolikus hatás
 • erő
 • izomtömeg növekedés
 • felsoroljuk a tiszta HMB tartalmát!
 • kalcium-béta-hidroxi-béta-metil-butirát - 592,4 mg kapszulánként
 • ebből tiszta HMB - 500 mg minden egyes kapszulában

A HMB Power terméket a zsír nélküli izomtömeg növelésére és a katabolizmus megelőzésére tervezték kemény edzés vagy tömegnövelő diéta során.

A HMB egy olyan anyag, amelyet már régóta használnak a testépítésben. Ez a leucin aminosav metabolitja, a BCAA-ként ismert három elágazó láncú aminosav egyike. Az emberi szervezetben a leucin egy kis része természetes úton HMB-vé alakul át. A HMB-t kis mennyiségben bizonyos élelmiszerekből, például bizonyos halfajtákból vagy citrusfélékből nyerjük. A HMB mennyiségének növelésére a szervezetben, és ezáltal a leucin szintézisének növelésére hatékony módszer, ha étrend-kiegészítő formájában szedjük.

A HMB szedésének hatása természetesen a megfelelően megtervezett edzéstől és a megfelelő táplálkozási rendszertől függ. Ezt a kiegészítőt azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek edzéssel kapcsolatos tapasztalatokkal, finomhangolt táplálkozással rendelkeznek programot, és további javítási lehetőségeket keresnek, pontosan számukra a HMB mutatja a kívánt hatást.

Termékünkben a HMB-hez B6-vitamint (piridoxint) adtunk. Ennek számos fontos funkciója van az emberi szervezet számára, ami tovább fokozhatja a HMB Power fő hatóanyagának hatását: hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez, a normális idegrendszeri működéshez és a normálisnormális szellemi aktivitás, hozzájárul a normális fehérje- és glikogén-anyagcseréhez, hozzájárul ahozzájárul a vörösvérsejtek normális termelődéséhez, az immunrendszer normális működéséhezaz immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.

Egy kapszula 500 mg tiszta HMB-t tartalmaz a nagyon pontos adagolás érdekében, így hatékonyan oszthatja meg a HMB bevitelét az edzés és a pihenőnapokon. A HMB kapszulázott formája nagyszerű a maximális hatás biztosításához. A kapszula kiválóan és gyorsan emészthető, és nem tartalmaz nehéz kötőanyagokat, mint néha a tablettás termékek esetében. A HMB kapszulaformájának gyors emészthetősége gyorsabb hatáskezdést jelent a bevételt követően.

A HMB Power-t saját technológiáink felhasználásával, csehországi gyártóüzemünkben állítjuk elő. A kapszulánkat az Extrifit ® logóval nyomtatjuk, és a nyomdafesték természetes.

Ajánlott adagolás:

 • Vegyen be 6 kapszula HMB Power-t naponta
 • Edzésnapon 3 kapszula 60 perccel edzés előtt és 3 kapszula edzés után.
 • a szabadnapján ossza a napi adagot három részre, és ossza el a bevitelt a nap folyamán.
 • elegendő folyadékkal vegye be

Figyelmeztetés: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek