Extrifit Hellnox 620 g

A Hellnox® a NO (nitrogén-oxid) termelést serkentő anyagok legmagasabb kategóriájából származó professzionális edzés előtti edzés. A Hellnoxot úgy tervezték, hogy maximalizálja az erőnléti teljesítményt, maximalizálja ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 12 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Hellnox® a NO (nitrogén-oxid) termelést serkentő anyagok legmagasabb kategóriájából származó professzionális edzés előtti edzés. A Hellnoxot úgy tervezték, hogy maximalizálja az erőnléti teljesítményt, maximalizálja az izompumpálást és serkentse a nagy intenzitású edzést. A Hellnox® nagy dózisú NO (nitrogén-oxid) stimulánsok hatékony kombinációját tartalmazza, kiegészítve szénhidrátforrásokkal - izomaltulóz (palatinóz), maltodextrin és dextróz -, amelyek a NO (nitrogén-oxid) serkentő hatásos kombinációja.zu, szabad aminosavak (BCAA, L-glutamin), Creapure® (a legnagyobb tisztaságú német kreatin-monohidrát) és stimulánsok - taurin, koffein és zöld tea kivonat. Egyedülálló a szabadalmaztatott ActiNOS® összetevő (szelektív nitropeptidek és a módosított, részben hidrolizált tejsavóizolátum egy frakciója). Most egy újdonságot mutatunk be ebben a termékben. Az ActiNOS® gyártója kifejlesztette a nitropeptidek új, sokkal koncentráltabb formáját (más néven CFM Nitro P), és ezt használtuk a Hellnox! Az innovatív Hellnox®-ban egy természetes eredetű, a stevia növényből származó édesítőszert is felhasználtak.

Az izomnövekedéshez fehérjére van szükség. Ezek egyértelműek. Iso 90-et adsz. Itt nincs miért aggódni. Csak napi háromszor fehérje. Ezután szénhidrát. 200 gramm könnyűsúlyúaknak és akár napi 1000 gramm nehézsúlyúaknak. Ezután építsd be a fehérjét és a cukrot az izomba a lehető leghatékonyabban, hogy az növekedjen. Ismétlem, egyszerű: eddz a maximumot, és kemény edzéssel hozz létre megfelelő stimulust. Kész. Vagy mégis? Végül is, fehérje + cukor + edzés = izomnövekedés, igaz?

Csak valahogy még mindig nem nő. Vagy egy kicsit igen, de elég lassan.

De gyorsan akarsz izmot. Nos, gyorsítsuk fel: tegyük fel a Hellnoxot!

Az Extrifit abszolút újdonsága valóban úttörő. Soha nem láttál még ilyen összetett és félelmetesen erős dolgot. A Hellnoxban minden megtalálható, amire egy izomnak szüksége van a gyors növekedéshez. És mindezt szabad formában, sőt nitropeptidek formájában - azaz a legapróbb részecskék formájában, amelyek egy pillanat alatt az izomzat táplálására sietnek. Nincs emésztés, semmi. Egyenesen az izomba.

Tehát mit tud a Hellnox, mit csinál, és miért fog sok pénzt megtakarítani:

 • 1. Rúg - és ezt úgy teszi, hogy nem betegít meg (mint a rosszul összeszerelt rúgók). A Hellnox nagyon finoman ébreszt, készenlétbe helyez, és felpörgeti a vért. Az érzés szó szerint tapintható és nagyon kellemes. Ez növeli az önbecsülésedet. Egyenesen munkába akarsz állni! Az Extrifit csapat néhány tagja számolt be erről: "Ember, amikor ezt bevettem, kedvem támadt valakit pofonvágni." Vicces , kicsit vulgáris, de igaz. Ez tényleg egy olyan érdekes állapot, amikor úgy érzed - VALAMIT TÖRTÉNIK! - és ez jó érzés. Vigyázz! Ne várj túl sokáig az edzéssel, menj 20 percen belül munkába. Ha az edzésen nem töltöd ki azonnal a Hellnox által adott energiahullámot, a hullám kizökkenthet téged. Ennyire erős! Próbáljon ki 1-2-3 adagolókanálnyit, és nézze meg, mennyire tolerálja. Amint érzi a hatás kezdetét, azonnal kezdjen el edzeni.

 • 2. Pumpál - nagyon! Miért? Mert a pumpáló keveréke a Hellnox termék tényleg túlzás nélkül a legkifinomultabb keveréke a legjobb, hogy létezik a vérellátás és a pumpáló izmok! Méghozzá borzasztó nagy adagban. A Hellnox az ActiNOS® (vagy CFM Nitro P) abszolút TOP összetevőt napi adagban (3 mérőkanál) 170 mg L-citrullinnal 170 mg-ban kombinálja.4500 mg, béta-alanin 4500 mg és arginin AKG (alfa-ketoglutarát) és argininin bázis (kristályos arginin) rekordmennyiségű, 7000 mg! Tehát a teljes pumpálási és vérellátási terhelés 16170 mg! Ez példa nélküli, nézze csak meg a többi termék címkéjét ebben a kategóriában - a Hellnox nem hasonlítható semmihez, amit eddig látott.

  Mire van igazán szüksége a véráramlásra és a pumpálásra?

  Nos, először is - hogy jól érezzük magunkat egy nagyszerű edzésen. Hogy jól érezd magad, hogy jól csináltad. Vérrel teli izmok, bicepszek, amelyek nem tudnak meghajolni. Ez az érzés felbecsülhetetlen. A Hellnox-szal mostantól minden edzésen megtapasztalhatod.

  Másodszor, a vér, amit a Hellnox pumpál a megnagyobbodott ereken keresztül...vénák és a nyomás alatt álló izomsejtek - ez a vér megköti mindazt, amit a táplálékkal a szervezetedbe juttatsz. Ha nem ettél elég fehérjét és cukrot, amiről fentebb írtunk, a pumpálás szívás. De ha elég fehérjét fogyasztottál, akkor az nagyszerű, és ezek a fehérjék most az izmaidat táplálják a Hellnoxnak köszönhetően. És megfelelően feltöltve és táplálva, az izmaid NŐNEK! A Hellnox biztosan nem áll meg itt! Ellenkezőleg. Ez még csak a kezdet a Hellnox termékkel kapcsolatban! A legizgalmasabb rész még csak most jön.

 • 3. Anabolikus és antikatabolikus szabad formájú aminosavak

  Ha van elég pénzed a fehérjékre, az rendben van, ha nincs, ne vedd meg őket, és csak Hellnoxot vegyél. Hogyhogy? Íme, hogyan: A Hellnox hatalmas dózisban tartalmazza azt, amit az izmok a legjobban szeretnek, és ami után a legjobban is nőnek. Szabad aminosavak. De itt tényleg vigyázz! A Hellnox kiegészítőben szó szerint szabad formájú aminosavakat használtunk, nem csak a díszítés miatt, de figyelembe kell vennie, hogy a Hellnox szó szerint mega dózisokat tartalmaz. 3 mérőkanálban (napi adag haladónak) 10 gramm szabad aminosav, 5 gramm kristályosGlutamin (az izom 70%-át alkotó aminosav) és 5 gramm kristályos BCAA a megfelelő 2 arányban:1:1 (két rész leucin, egy rész izoleucin és egy rész valin).

  Ezek az aminosavak a pumpált izmok kitágult vénáiban áramlanak, és szörnyen gyorsan bejutnak az izmokba. Ez az ő ételük. AZONNAL! Nincs emésztés, semmi! Amikor edzel, 10 gramm tiszta aminosav glutamin és BCAA áramlik az izmaidba. Ez a magas szabad aminosavtartalmú pumpakombináció varázsa. Ráadásul a szabad aminosavak regeneráló ereje azt jelenti, hogy másnapra nem leszel teljesen összetörve. Fitt leszel! Csak a kellemes izomfájdalom marad.

 • 4. Energia a szénhidrátmátrixból: lassú + közepes + gyors szénhidrátokat tartalmaz a Hellnox 3:2:1 arányban. Három részét a palatinóz (izomaltulóz) képviseli, amely a legjobb sportszénhidrát, és amelynek alacsony glikémiás indexű, lassan szabadul fel, és ugyanannyi energiát ad, mint az egyszerű cukor. A Hellnox 3111 - 3256 mg-ot tartalmaz egy adagolókanálban (íztől függően) és 9334 mg - 9768 mg-ot három adagolókanálban. Két rész maltodextrin és egy rész dextróz optimális energiaáramlást okoz, és biztosítja a Hellnox-kiegészítő ideális hatáskezdetét.

 • 5. Kreatin - Creapure® - erő, erő és újra erő - Német 100%-os tisztaságú kreatin-monohidrát, védjeggyel védve! Egy napi adagban (3 mérőkanál) 5 gramm van belőle. Egyszerűen nincs jobb kreatin, így ez az egyetlen választás a Hellnox számára.

Hellnox - Extrifit Anabolizátorok

Az összes "enos" abszolút királya, amelynek nincs konkurenciája az egész piacon. A Hellnox egy professzionális termék, amely abszolút mindent tartalmaz, ami az izmokat növeli, méghozzá hihetetlen dózisban. A Hellnox egy NEM termék az All in One kategóriából, és az igazán igényes felhasználók számára készült, akikakik komolyan veszik a testépítést és gyorsan szeretnének nagy, minőségi, kemény izmokat építeni! A Hellnox a 2013-ban elérhető legerősebb és leghatékonyabb összetevőkből áll az izomnövekedés érdekében. Eddig még senki sem egyesített ilyen adagokat és ilyen minőséget egyetlen termékben! A Hellnoxot úgy tervezték, hogy legalább 3-6 hétig egyenesen szedjék, és ebben az időszakban már 3-6 kg-os nyereséget regisztráltak (!).) új izomtömeg, még a bőr alatti zsírvesztés mellett is!

 • A fő összetevő a legkorszerűbb ActiNOS® pumpálószer (nitropeptidek, kivágottaz izomsejtekbe közvetlenül a lenyelés után, emésztés nélkül). Ez a szabadalmaztatott anyag okozza a legintenzívebb véráramlást az izmokban, és egy pillanat alatt a leggyorsabban pumpálja a vért az izomsejtekbe.építő fehérjéket peptidek formájában, amelyek az izomnövekedés leghasznosabb építőkövei!
 • ActiNOS® napi 170 milligrammos adagban! Ez az optimális mennyiség az izomnövekedés azonnali beindításához!
 • A valaha használt legerősebb pumpáló keverék - 16170 mg/adag! A citrullin, a kristályos arginin, a béta-alanin, az ActiNOS® nitropeptidek és az AKG arginin mennyisége akár 25-ször magasabb, mint a versenytárs termékeké.
 • Az eddigi legmagasabb minőségű kreatin - a Creapure® 5000 mg-os védettséggel! Az izomerő és az izomnövekedés hatékonyságát számos tanulmány megerősíti.
 • 10 gramm szabad formájú aminosav adagonként! Ez a mennyiség egyedülálló, és a szabad aminosavak izomnövekedésre gyakorolt hatása egyértelműen megerősítést nyert. A Hellnox tartalmaz:
  • 5000 mg növekedésserkentő BCAA (szabad formában) adagonként 2:1:1 optimális arányban = anabolikus és antikatabolikus hatás.
  • 5000 mg glutamin (szabad formában) adagonként - egy szabad aminosav, amelyből izomtömeg képződik akár
   70 %!
  • Serkentő fúzió, amely a koffein - zöld tea kivonat - taurin erőteljes hármas kombinációjából áll.
 • Logikus 3:2 arányban összeállított szénhidrátmátrix:1 palatinózból, maltodextrinből és dextrózból - biztosítja az összes összetevő zökkenőmentes hatását, és egyben a Creapure® hatásának kiváltására is szolgál.

Hellnox = pénzmegtakarítás!

 • Nem kell glutamint vásárolnia (a Hellnox kiegészítőben 5000 mg van belőle napi adagban).
 • nem kell BCAA-t vásárolnia (a Hellnox kiegészítőben 5000 mg van belőle napi adagban).
 • nem kell edzésfokozókat vásárolnia (a Hellnox kiegészítőben 2450 mg van belőlük napi adagban)
 • nem kell kreatint vásárolnia (a Hellnox kiegészítőben - Creapure® - 5000 mg kreatin van napi adagban).
 • és semmiképpen ne vásároljon semmilyen "like" NO terméket, amikor a Hellnox a közelben van.

A Hellnox nem csak a haladóknak való!

Kövesse a csomagolás hátoldalán található táblázatot. A Hellnox kiegészítő ereje miatt a következő adagokat bontottuk le:

 • Kezdők (1 adagolókanál) - 31 nagyszerű edzéshez elegendő, ez három és fél adag.l hónap, ha hetente kétszer edzel, vagy két és fél hónap, ha heti háromszor edzel.
 • Advanced (2 mérőkanál) - 15 nagyszerű edzéshez elegendő
 • testépítők (3 adagolókanál) - 10 nagyszerű edzéshez elegendő

  Az összetevők és az anyagok tartalma a legapróbb részletekig le van írva, hogy mindenki teljesen biztos lehessen benne.Nagyon világos, hogy az egyes adagok mennyi hatóanyagot tartalmaznak. Nincs ködösítés, nincsenek rejtélyes keverékek. Hellnox = tudod, mit eszel!

Egyszerűen ki kell próbálnia a Hellnoxot. Mi az Extrifitnél és az Extrifit csapata egyszerűen el vagyunk ragadtatva a Hellnox terméktől. Nekünk van a valaha volt legjobb NO termékünk! Ha nem vagy biztos benne, hogy érdemes-e befektetned egy Hellnox-kiegészítőbe, állj össze talán három edzőtársaddal, és vegyetek egyet. Aztán döntsd el te. Vagy az edzőteremben keverj össze egy adagot, menj el edzeni, majd vedd meg az egész csomagot. A hatás valóban HELL.

Ajánlott adagolás:

 • Keverjen össze 1-3 adagolókanál (20-60 g) Hellnoxot 100-300 ml vízben.
 • Az elkészített ital tartalmát közvetlen fogyasztásra szánják.
 • Vegyen be egy adagot 15-20 perccel edzés előtt
 • kezdők: vegyen be 1 adagolókanál Hellnoxot
 • fitnesz sportolók: vegyenek be 2 kanál Hellnoxot
 • Haladó és teljesítménysportolók: 3 kanál Hellnoxot vegyen be.

Figyelmeztetés: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. A felbontástól számított 6 hónapon belül felhasználható. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Nem alkalmas emelkedett argininszintű anyagcserezavarok esetén. Nem alkalmas cukorbetegek és légzőszervi betegségben (pl. asztma), szív-, érrendszeri, máj- és vesebetegségben, valamint vérnyomás-zavarban szenvedők számára.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek