Extrifit Express Energy Gel 80 g

Az Express Energy Gel az Extrifit egyedülálló energizáló terméke, amelyet a sportolók az edzés előtt és közben azonnali energiaszállításra használnak. Fáradtan megy edzésre egy hosszú ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 11 633 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Express Energy Gel az Extrifit egyedülálló energizáló terméke, amelyet a sportolók az edzés előtt és közben azonnali energiaszállításra használnak. Fáradtan megy edzésre egy hosszú munkanap után? Hosszan tartó fizikai aktivitás közben is hiányzik az energiája? Az Express Energy Gel azonnal azonnali energialöketet ad a sportos és szellemi teljesítményednek a kiegyensúlyozottHáromféle szénhidrát, energizáló, stimuláló és kiegyensúlyozott ásványi anyag komplex kiegyensúlyozott aránya. Mindez egy kompakt, azonnal iható gélcsomagban.

Kinek szól az Express Energy Gel?

Az Express Energy gélt mindazok számára fejlesztették ki, akiknek azonnali energiabomba és visszatérés szükséges afizikai vagy mentális teljesítményt, valamint a maximális edzésintenzitásra törekvő sportolók számára. Alkalmas az edzés előtti használatra az összes anyag és energia gyors beviteléhez, amely a testnek szüksége van a fizikai aktivitáshoz, valamint az edzés közbeni felhasználásra, amikor kifogy az energiából. Ezzel a termékkel azonnal pótolja az izzadt ásványi anyagokat és további energiát nyer. Az Express Energy Gel-t tehát a fitnesz és a testépítés minden rajongójának, hokisoknak, birkózóknak, kerékpárosoknak, futóknak, erősportolóknak és minden más sportolónak tervezték. erő-, teljesítmény- és állóképességi sportolók, akiknek azonnal energiát kell pótolniuk, és növelniük kell fizikai és szellemi teljesítményüket.

Milyen előnyei vannak a gél formának?

Egy hosszú munkahelyi vagy iskolai nap után szoktál edzeni? Vagy vannak hosszabb és eltérő időközönként végzett edzéseid vagy játékaid? Nem a kompakt formájú gél a legmegfelelőbb forma a gyors energiaellátás számára?m csomag, amely minden szükséges anyagot tartalmaz és azonnal fogyasztható? A kis gélcsomagot egész nap magánál tarthatja és magával viheti.edzésre, mérkőzésekre, útra, futásra, túrázásra és kerékpározásra. Nem kell semmilyen edényt, például shakert cipelni, vízforrást keresni vagy bármit mérni. Az Express Energy Gel kompakt csomagját bármikor magával viheti, és azonnal energiát és más alapvető tápanyagokat biztosít egy pontosan adagolt adagban.

Mit tartalmaz az Express Energy Gel?

Az azonnali hatást a gyors energiaellátás és helyreállítás érdekében a kiegyensúlyozott arányúháromféle szénhidrát (dextróz, malodextrin és izomaltulóz Palatinose) aránya - egy tasak összesen 36 g szénhidrátot tartalmaz.), amelyek elegendő energiát biztosítanak a szervezetnek az edzéshez, egy stimuláns komplexet, amely tartalmazza aKoffein (100 mg), taurin (2000 mg) és tirozin (750 mg), hogy feltöltődj az edzéshez, és visszaadja az energiát, amikor kifogysz az energiából. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom (kálium 400 mg, magnézium 75 mg, kalcium 160 mg, nátrium 100 mg) azonnal megadja Önnek az összesaz izommunkához szükséges összes olyan anyagot, amelyet az izzadás vagy a fáradtság miatt elvesztettél, és amelyek elengedhetetlenek a megfelelő izomműködéshez. Kiegyensúlyozott formulájának és kompakt gél formájának köszönhetően az Express Energy Gel pillanatok alatt visszahozza Önt a játékba!

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be egy tasak (80 g) Express Energy Gel-t 20-30 perccel edzés előtt, vagy akár edzés közben.
  • a napi adag egy tasak (80 g)
  • A tasak tartalmát közvetlen fogyasztásra szánják.
  • 100 - 200 ml vízben hígítható

Megjegyzés: Sz áraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékletentárolja , védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek