Extrifit Chelate 6! Multimineral 90 tablet

Chelate 6! A Multimineral 6 fontos ásványi anyagot tartalmaz jól hasznosítható kelátkötésekben. Chelate 6! A Multimineral minőség tekintetében az ásványianyag-kiegészítő termékek között az élmezőnybe tartozik. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Chelate 6! A Multimineral 6 fontos ásványi anyagot tartalmaz jól hasznosítható kelátkötésekben. Chelate 6! A Multimineral minőség tekintetében az ásványianyag-kiegészítő termékek között az élmezőnybe tartozik. Mind a hat ásványi anyag tökéletes felszívódását az ásványi anyagok kelátkötései biztosítják. Az ásványi anyagok ezen kelát formái garantálják az emberi szervezet számára a kiváló hasznosulást! Chelate 6! A Multimineral a lakosságnak és a teljesítményt nyújtó sportolóknak egyaránt ajánlott.

A napi ajánlott adag 50%-át tartalmazza ezeknek az alapvető ásványi anyagoknak mindössze 3 kapszula:

  • Kalcium
  • magnézium
  • vas
  • cink
  • szelén
  • réz

A Chelate 6 előnye! A Multimineral a kapszulázott forma, nem tartalmaz nehezen emészthető kötőanyagokat, mint más gyártók tablettás formái.

Chelate 6! A Multimineral az Extrifit ® logóval ellátott eredeti kapszuláinkba van töltve. A logót természetes festékkel nyomtatjuk. Minden kapszulázott terméket mi magunk gyártunk az Extrifit, s.r.o. gyártócsarnokaiban, és 100%-ban garantáljuk a minőségüket.

Az ásványi anyagok étrendünk fontos összetevői, és számos fontos funkciót látnak el szervezetünkben. Az intenzív képzés során az igényük megnő. Annál is inkább, ha például igényes diétát tartasz! Termékünk a Chelate 6! A Multimineral olyan sportolók számára is készült, akiknek a teste intenzív edzés és diéta formájában stressznek van kitéve.

Chelate 6! A Multimineral 6 fontos ásványi anyagot tartalmaz kelátkötésben - magnéziumot, kalciumot, szelént, cinket, rezet és vasat. A kelátos forma azt jelenti, hogy az ásványi anyagot úgynevezett aminosavbilincsek kötik meg.

A kelátkötések sokkal jobban felszívódnak, mint az ásványi anyagok más formái. Ez elengedhetetlen a hatékonyságukhoz. Ezért az ásványi anyagok más formáinál kisebb adagok elegendőek a kívánt hatás eléréséhez.

Mi a jelentősége a 6-os kelátban lévő ásványi anyagoknak! Multimineral az emberi szervezet számára?

A magnézium segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség szintjét.a fáradtság, az elektrolit-egyensúly, valamint a normális csont- és fogazat fenntartása. Támogatja a normál energia-anyagcserét, az idegrendszer működését, a szellemi aktivitást, az izomműködést és a fehérjeszintézist. Részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

A kalcium támogatja a normális véralvadást, az energiaanyagcserét, az izomműködést, az idegi átvitelt és az emésztőenzimek működését. Hozzájárul a normál csontozat és a fogak fenntartásához. Részt vesz a sejtosztódás és a specializáció folyamatában.

A szelén támogatja a normál spermatogenezist, az immunrendszer működését és a pajzsmirigy működését. Hozzájárul a normál haj és köröm fenntartásához, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A cink támogatja az immunrendszer normál működését, a vér tesztoszteronszintjét, a sav- és bázisanyagcserét, a szénhidrát-anyagcserét., felismerési funkciók, DNS-szintézis, termékenység és szaporodás, makrotápanyagok, zsírsavak és A-vitamin anyagcseréje, valamint fehérjeszintézis. Hozzájárul a normál csontozat, haj, köröm, bőr és látás fenntartásához. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

A vas támogatja a normál energiaanyagcserét, a kognitív funkciókat, a vörösvérsejt- és hemoglobintermelést, az oxigénszállítást a szervezetben és az immunrendszer működését. Segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség mértékét. Részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

A réz támogatja a normális energiaanyagcserét, az idegrendszer működését, a haj és a bőr pigmentációját, a vas átvitelét a szervezetben és az immunrendszer működését. Hozzájárul a normál kötőszövet fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be 3 kapszula Chelate 6-ot! Multimineral naponta étkezés közben
  • egy kapszulát reggel, egyet délben és egyet este.
  • elegendő folyadékkal

Figyelmeztetés: száraz helyen, 25 oC alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne tartsa gyermekek számára elérhetetlen helyen. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek