Extrifit BCAA GT+ 80 g

A BCAA GT+ az Extrifit egyedülálló terméke, amely az elágazó láncú aminosavak (BCAA) és a glutamin nagyon erős adagját kínálja egy új gél formában, amely ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A BCAA GT+ az Extrifit egyedülálló terméke, amely az elágazó láncú aminosavak (BCAA) és a glutamin nagyon erős adagját kínálja egy új gél formában, amely biztosítja a gyors emészthetőséget és az ideális felszívódást, ami elengedhetetlen a szabad aminosavak anabolikus, antikatabolikus és regeneráló hatásához. Egy csomag BCAA GT+ teljes 5000 mg glutamint és 5000 mg szabad elágazó láncú aminosavat (BCAA) tartalmaz, és 7 nagyszerű ízben kapható. Mi voltunk az elsők, akik a népszerű Hellgel® terméket gél formában hoztuk forgalomba, és azt találtuk, hogyhogy a gél az a készítményforma, amely a legjobban megfelel ügyfeleinknek. Nagyon praktikus - a táskát bárhová magaddal viheted, akár iskolába vagy munkába, akár esti edzésre, akár utazásra vagy nyaralásra. Nem kell semmit kimérnie, kiöntenie, vízforrást keresnie, és nem kell terjedelmes tartályokat és dobozokat cipelnie. Mindig egy pontosan adagolt adag BCAA-t és glutamint kapsz egy kompakt csomagolásban!

Kinek ajánlott a BCAA GT+?

A BCAA GT+-t magas elágazó láncú aminosav (BCAA) és glutamin tartalmának köszönhetően mindazok számára tervezték, akik izomnövekedésre törekszenek. tömeg és erő, valamint olyan sportolók számára, akik meg akarják védeni az izomtömeget zsírcsökkentés vagy intenzív edzésprogram során. A BCAA GT+-t az erő- és állóképességi sportolók is használják az izomtömeg gyors helyreállítására és védelmére hosszabb fizikai aktivitás során, pl. Futó- vagy kerékpárversenyek során. A BCAA GT+ hét ízletes gyümölcsízben kapható, kizárólag természetes színezékek felhasználásával.

Milyen előnyei vannak az aminosavak gél formájának?

Az aminosavak gél formája biztosítja a gyors és ideális emészthetőséget és felszívódást, amelya szabad aminosavak anabolikus, regeneráló és antikatabolikus hatásához elengedhetetlen. Nincs kötőanyag, mint az aminosav tablettákban, nincsenek csomagolási rétegek -csak szabad aminosavak nagyon erős dózisban, 5000 mg BCAA és 5000 mg glutamin.

A zselés forma is nagyon praktikus. Egy egész napra elegendő BCAA tablettát és glutaminport cipelsz magaddal a napközbeni és edzés körüli kiegészítéshez? Nem megfelelőbb Önnek a termék kompakt gél formája, amely BCAA-kat és glutamint tartalmaz egy csomagban, nagyon erős dózisban? Egy csomag BCAA GT+-t egész nap magánál tarthat, magával viheti edzésre, sportpályára, versenyekre, mérkőzésekre, de akár utazásra és nyaralásra is. Nem kell nagy csomagokat cipelni, ivóvízforrást keresni vagy bármit mérni. A BCAA GT+ segítségével mindig van Önnél egy pontosan kimért adag BCAA elágazó láncú aminosav és glutamin!

Ajánlott adagolás:

  • az edzés energiával való feltöltéséhez és a katabolikus hatás ellen - vegyen be egy tasak (80 g) BCAA GT+-t 20 perccel az edzés előtt.
  • az erő regenerálódásához és az izomtömeg növekedéséhez - egy tasak (80 g) edzés után
  • kezdők számára, javasoljuk, hogy terítse a tartalmát egy tasakot atöbb (2-4) adagot a nap folyamán (a magas hatóanyagtartalom miatt)!
  • a tasak tartalmát közvetlen fogyasztásra szánják
  • 100 - 200 ml vízben hígítható

Figyelmeztetés: száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékletentárolja , védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. Az aminosavak géltömegben lévő esetleges klaszterei nem károsak, ez a gél természetes viselkedése.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek