Extrifit BCAA Free Form 80000 1000 ml

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) a testépítés hagyományos táplálékkiegészítői közé tartoznak, és hatásukkal kapcsolatban nincs vita. Alkalmasak mind a mennyiségi, mind a fogyókúrás programokhoz. A ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) a testépítés hagyományos táplálékkiegészítői közé tartoznak, és hatásukkal kapcsolatban nincs vita. Alkalmasak mind a mennyiségi, mind a fogyókúrás programokhoz.

A kulcs azonban az, hogy a BCAA-kat az edzéshez kapcsolódóan használjuk, és itt a kulcs az, hogym momentum a BCAA-k bevitelének sebessége, vagyis az az idő, amely alatt az elágazó láncú aminosavak a bevételtől számítva eljutnak az izmokba. Ezt az időt leginkább az befolyásolja, hogy az elágazó láncú aminosavak milyen formában kerülnek bevitelre. A BCAA-k folyékony formában mindenképpen ideálisak erre a célra. Cégünk két ilyen terméket kínál: BCAA Free Form Liquid 80000 mg, amely elágazó láncú aminosavak szabad formában, folyékony formában, alkalmas a következőkben való felhasználásraVagy az egyik legsikeresebb termékünk, a BCAA Instant, vagyis az oldható BCAA-k.

Mik az elágazó láncú aminosavak és miért szedjük őket:

A BCAA-k - az L-leucin, L-izoleucin és L-valin szabad, elágazó láncú aminosavak esszenciális aminosavaknak minősülnek, ésKözvetlenül az izomszövetben találhatóak, ahol az izommunka fontos energiaforrásaként használhatók fel. Az elágazó láncú aminosavak jelen vannak a táplálékban, így teljesen természetes anyagot jelentenek, minimális mellékhatások kockázatával!

Az elágazó láncú aminosavak megfelelő aránya 2:1:1:

A BCAA Free Form Liquid 80000 mg termékünk az elágazó láncú aminosavak optimális arányát tartalmazza 2:1:1 - kétszer annyi leucint, mint izoleucint és valint. Miért a 2:1:1 arány? A leucint tartják a BCAA-k közül a legfontosabbnak az izmokban edzés közben és után lejátszódó folyamatok szempontjából. Azonban mindhárom BCAA-t be kell venni. A 2:1:1 arány megfelel az egyes BCAA-k élettani szükségletének, és biztosítja a legnagyobb hatásukat. A nagyobb dózisú leucin nem biztos, hogy nagyobb hasznosulást eredményez, mivel Rubner törvénye a limitáló aminosavakról (az elfogyasztott fehérjéből származó aminosavak hasznosulása legalább a esszenciális aminosav) és Wolf törvénye a felesleges esszenciális aminosavakról (bármely esszenciális aminosav bevitele esszenciális aminosav nagy feleslegben megzavarja más aminosavak anyagcseréjét, és felerősíti a limitáló aminosav hatását).

Az elágazó láncú aminosavakat egész nap lehet a szervezetbe juttatni. Különösen akkor, ha meg akar szabadulni a nem kívánt bőr alatti zsírtól, és betartja a diétát.A BCAA-kat célszerű még edzésmentes napon is bevenni, ideális esetben reggel, éhgyomorra.

Hogyan kell bevenni a BCAA Free Form Liquid 80000 mg:

A BCAA Free Form Liquid 80000 mg folyadékkal való kiegészítéssel intenzív edzés vagy fogyókúra alatt megelőzheti, hogymegakadályozza az izomtömeg "elégetését", megvédi azt a katabolizmustól - ennek érdekében a BCAA-kat edzés előtt vagy szükség szerint adagolja. Ebből a célból. Az izomtömeg növeléséhez, amelyhez az aminosavakból álló fehérjék járulnak hozzá, adjon BCAA Free Form Liquid 80000 mg-ot edzés után.

Ajánlott adagolás:

  • Energetizáló edzéshez és intenzív teljesítményhez, valamint antikatabolikus hatásért a fogyókúra során: Vegyen be 1 adagolókanál (50 ml) BCAA 2:1:1 Liquid Pure-t 20-30 perccel edzés előtt.
  • izomnövekedéshez: 1 adagolókanál edzés után
  • haladó sportolók és 80 kg testsúly feletti sportolók 2-3 adagolókanálnyi mennyiséget vesznek be.
  • hígítási lehetőségek 100 - 200 ml vízben

Figyelmeztetés: A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Terhes nők és gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. Felbontás után szorosan zárja le, és 2 hónapon belül fogyassza el.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek

Nem