Extrifit BCAA 1800 300 tablet

A BCAA 1800 mg Mega tabletta elágazó láncú aminosavakat tartalmaz L-leucin, L-valin és L-izoleucin szabad formában. Minden tabletta 1800 mg BCAA-t tartalmaz! A BCAA-k szedése ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 18 250 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A BCAA 1800 mg Mega tabletta elágazó láncú aminosavakat tartalmaz L-leucin, L-valin és L-izoleucin szabad formában. Minden tabletta 1800 mg BCAA-t tartalmaz! A BCAA-k szedése elősegíti az izomtömeg növekedését és hozzájárul annak fenntartásához.Segít megőrizni az izomtömeget kemény edzés vagy csökkentő étrend során, amikor fennáll a katabolizmus veszélye.

BCAA 1800 mg Mega tabletta - 1800 mg egyetlen tablettában! Nulla cukor, nulla zsír! Világviszonylatban is egyedülálló! BCAA-k verhetetlenül alacsony áron!

A BCAA 1800 mg Mega tabletta elágazó láncú aminosavak L-Leucin, L-Valin és L-Isoleucin a piacon elérhető legtisztább formában! Minden tabletta 1800 mg (!) BCAA-t tartalmaz, ami világszerte egyedülálló! Plusz egy szuper bónusz: nulla cukor és nulla zsír! Ezt a tisztaságot az új tablettagyártás a kötőanyag-tartalom teljes minimalizálásával, azaz 1,5%-kal éri el (más gyártók általában 20-40% emészthetetlen kötőanyagot használnak). A BCAA 1800 mg Mega tabletta paraméterei még a legigényesebb sportolók igényeinek is megfelelnek! Az elágazó láncú BCAA aminosavak legtisztább forrása az izomtömeg maximális védelmére a katabolizmustól és a regeneráció felgyorsítására!

Tudta, hogy az elágazó láncú aminosavak BCAA (L-leucin, L-valin és L-izoleucin) az emberi izomban található 20 aminosav 33%-át teszik ki? A BCAA-k nemcsak az izommunka fontos energiaforrása, amely megvédi az izomtömeget a katabolizmustól, hanem ugyanakkor a megnövekedett bevitele jelentősen felgyorsítja az izmok javulását és regenerálódását kemény edzés után, és így lehetővé teszi az új izomtömeg gyorsabb növekedését!

Az elágazó láncú aminosavak megfelelő aránya 2:1:1:

A BCAA 1800 mg Mega tabletta kétszer annyi leucint (900 mg) tartalmaz, mint izoleucint (450 mg) és valint (450 mg). A leucint tartják a BCAA-k közül a legfontosabbnak az izmokban edzés közben és után lejátszódó folyamatok szempontjából. Azonban mindhárom BCAA-t be kell venni. A 2:1:1 arány megfelel az egyes BCAA-k fiziológiai szükségletének és az izomszövetben való képviseletüknek, így biztosítva a legnagyobb hatásukat. A nagyobb dózisú leucin nem biztos, hogy nagyobb hasznosulást eredményez, mivel Rubner törvénye a limitáló aminosavakról (az elfogyasztott fehérjéből származó aminosavak hasznosulása a legkevesebba legnagyobb mennyiségben előforduló esszenciális aminosav) és Wolf törvénye a felesleges esszenciális aminosavakról (bármelyik esszenciális aminosav bevitele esszenciális aminosav nagy feleslegben megzavarja más aminosavak anyagcseréjét, és felerősíti a limitáló aminosav hatását). Ezért a 2:1:1 arány a legmegfelelőbb.

Mikor kell szedni a BCAA 1800 mg Mega tablettát:

Minden olyan sportolónak, aki keményen edz és maximális izomtömeg-gyarapodásra vagy zsírcsökkentésre törekszik. Intenzív edzés során a BCAA-k megvédik az izomtömeget a katabolizmustól és annak "égésétől".és utána felgyorsítja a regenerálódást és felgyorsítja az új izomszövetek növekedését! Ezért használják a BCAA-kat edzés előtt, közben és után is.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be naponta 2-4 BCAA 1800 mg tablettát étkezések között.

edzésnapokon lehetőleg edzés előtt és után vegye be az adagot.

kezdők és közepesen haladó sportolók naponta kétszer 2 BCAA 1800 mg tablettát szednek étkezések között.

80 kg feletti haladó sportolók és testépítők, naponta kétszer 4 BCAA 1800 mg tablettát vegyenek be étkezések között.

egy csomag 150 tabletta hatékonyan védi az izomtömeget és 38 napig támogatja az anabolikus folyamatokat az izmokban.

300 tabletta 2-4 hónapig

egy tabletta tömege 1841 mg

Összetevők:

L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, Magnézium-sztearát

Információk:

étrend-kiegészítő

Használat előtt figyelmesen olvassa el a termék címkéjén található információkat és figyelmeztetéseket.

ne lépje túl a termék címkéjén feltüntetett ajánlott napi adagot.

Táplálkozási ténytáblázat:

100 g

energiaérték

1643 kJ/391,2 kcal

Fehérje

97,8 g

Szénhidrátok

0 g

Zsírok

0 g

Aminosavprofil:

2 evőkanál

energiaérték

60,5 kJ/14,4 kcal

L-Leucin

1800 mg

L-izoleucin

900 mg

L-Valin

900 mg

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek