Extrifit Arginin 1000mg 90 kapslí

Gyártói információk: Mit csinálnak az argininek? A vért az izmokba áramoltatják. Semmi sem hiábavalóbb, mint egy fásult, fásult edzés, anélkül, hogy kipirultnak és izmosnak éreznéd ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Gyártói információk:

Mit csinálnak az argininek?

A vért az izmokba áramoltatják. Semmi sem hiábavalóbb, mint egy fásult, fásult edzés, anélkül, hogy kipirultnak és izmosnak éreznéd magad. A véráramlás azonban nem csak a felpumpált izmok kellemes érzését jelenti edzés közben, bármennyire is szeretjük ezt az érzést. A véráramlás és az izomrostok pumpálása rendkívül fontos, az edzett izom kellemes keménységérzete mellett, merthogy az izmok fontos tápanyagokat kapnak ebben a megnövekedett véráramlásban, ami segíti az izom regenerálódását, erősödését és növekedését! Ezért ne felejtse el az arginin szedését edzés előtt, alatt és után, pl. BCAA GT+ gél, Hydro Amino, AminoFree Peptides, Gluta Pure, amelyek olyan anyagok, amelyekre az izomzatnak szüksége van a növekedéshez. Nem lenne jó, ha csak erős argininnel vérteznéd fel az izmaidat, hanem táplálnod is kell őket. Az Extrifit természetesen mindezeket a növekedési anyagokat kínálja.

Az arginin az izmok vérrel való feltöltésének sarokköve. Az úgynevezett edzés előtti (pre-workout) termékek túlnyomó többségében megtalálható. Mostantól lehetősége van arra, hogy az arginint saját maga adagolja, egyéni igényei szerint. Az edzés előtti edzésedet (NÓ) további gramm argininnel fokozhatod. Az Arginin 1000 mg szintén ideális vérpótló kiegészítő az esti edzésekhez, amikor nem megfelelő A koffeintartalmú étrend-kiegészítők nem alkalmasak (a koffein stimuláló hatású, és zavarhatja az elalvást és az alvás megtartását).

Az Arginin 1000 mg 1000 mg arginint tartalmaz szabad formában minden egyes kapszulában. Tökéletesen egyszerű adagolás - egy kapszula egy gramm arginin! Minden kapszulára az Extrifit ® logó van nyomtatva, ami az eredetiség jele és annak bizonyítéka, hogy a kapszulák a mi gyártóüzemünkben készültek. Minden kapszulás termékünket idővel ezekben az eredeti, nyomtatott kapszulákban fogjuk gyártani. A kapszulák nyomtatása ásványi, természetes.

Fordítson figyelmet az Extrifit egyéb arginin formáira - Arginine AKG 1000 mg (alfa-ketoglutaráthoz kötött arginin) és Peptides Arginine, amely a legjobb. az arginin peptid formában lévő változata, ahol ez a peptid forma biztosítja az arginin lehető legnagyobb mértékű felszívódását és hatását!

Az Arginin 1000 mg szabad L-arginin aminosavat tartalmazó termék kapszulákban. Az L-arginin egy aminosav, amelyet hagyományosan különösen az erősportokban használnak. Az arginin a nitrogén-oxid jól ismert prekurzora, így használata segíthet az izmok felpumpálásában edzés közben. Az izmok felpumpálása azonban nem csak arról szól, hogy jól érezd magad edzés közben. Az izmok felpumpálása jobb véráramlást jelent, és ez a jobb véráramlás gyorsabb véráramlást jelent.és az izom intenzívebb tápanyagellátása - persze csak akkor, ha jól táplálkozol. Az izmok jobb tápanyagellátása több energiát ad az edzéshez, és így jobb lesz a a teljesítményt edzés közben és a pihenőfázisban, amikor is jelentősen segítheti az izmok edzés utáni regenerálódását.

Az Arginine 1000 mg nagy előnye az arginin abszolút pontos adagolása és a nagyon könnyű súlya. emészthetőség és könnyű felszívódás, amit az a tény biztosít, hogy a termékek kötőanyag nélküli kapszulákban vannak. Annak érdekében, hogy az emésztés tökéletesen menjen, győződjön meg róla, hogy a kapszulákat bő vízzel öblítse le.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 1 kapszulát 60 perccel edzés előtt (haladó edzők nagyobb testtömeggel 2 kapszulát) és 1 kapszula Arginin 1000 mg-ot közvetlenül edzés után vagy lefekvés előtt.

az adagolás a testsúlytól és az edzés intenzitásától függ

a maximális napi adag 3 kapszula

Összetevők:

L-arginin HCl

Adalékanyagok (csökkenő sorrendben): Kapszulák [zselatin, titán-dioxid (természetes színezék), vas-oxid (ásványi színezék), shelak (természetes polírozószer)], magnézium-sztearát (csomósodásgátló)

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő. Száraz helyen, 25 ºC alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védve tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Nem alkalmas emelkedett argininszintű anyagcserezavarok esetén. Nem alkalmas cukorbetegek és légzőszervi betegségben (pl. asztma), szív-, érrendszeri, máj- és vesebetegségben, valamint vérnyomás-zavarban szenvedők számára. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Információk:

Étrend-kiegészítő

gyermekek elől elzárva tartandó

az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet

használat előtt figyelmesen olvassa el a termék címkéjén található információkat és figyelmeztetéseket.

Táplálkozási táblázat:

1 cps

energiaérték

15 kJ/4 kcal

Fehérje

0,15 g

Szénhidrátok

0 g

- ebből cukrok

0 g

zsírok

0 g

- ebből telített zsírsavak

0 g

Szál

0 g

0 g

1 cps

L-arginin HCl

1152 mg

- ebből L-arginin

1000 mg

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek