Extrifit Amino Gel 80 g Meruňka 80g

Az Aminogel ® az Extrifit világújdonsága az aminosavak piacán. Ez egy egyedülálló aminosav termék, amely egy csomag ízletes gélben 11 030 mg kizárólag szabad aminosavat ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Aminogel ® az Extrifit világújdonsága az aminosavak piacán. Ez egy egyedülálló aminosav termék, amely egy csomag ízletes gélben 11 030 mg kizárólag szabad aminosavat tartalmaz nagyon erős dózisban. A gél forma biztosítja az ideális emészthetőséget és felszívódást, és a gondosan kiegyensúlyozott a szabad aminosavak aránya a maximális anabolikus, regeneráló és antikatabolikus hatás érdekében. Nincs kötőanyag, mint a tablettákban, nincsenek tömörített fehérjék, ez a termék kizárólag a legmagasabb minőségű szabad aminosavak gél formában, négy ízletes ízben.

Kinek készült az Aminogel ®?

Az Aminogel ® az egyedülálló 11,030 mg szabad aminosavnak köszönhetően a következő célokra készültm minden olyan erősportoló számára, aki izomtömeg és erő növelésére törekszik (anabolikus hatás).valamint minden olyan erő- és állóképességi sportolónak, aki szeretne az izomtömeg védelme a kemény edzés során vagy a bőr alatti zsír csökkentése (antikatabolikus hatás). Ezt a terméket azok a sportolók részesítik előnyben, akik a gyors regenerálódáshoz szükséges összes szabad aminosavat gyorsan felszívódó, ízletes és kompakt formában szeretnék pótolni.

Milyen előnyei vannak az aminosavak gél formájának?

Az aminosavak gél formája biztosítja a gyors és maximális emészthetőséget és felszívódást, ami elengedhetetlen az aminosavak anabolikus és antikatabolikus hatásához. Nincs kötőanyag, mint az aminosav tablettákban, nincs tömörített fehérjepor - csak szabad aminosavak, csomagonként 11 030 mg-os, nagyon erős adagban.

Végül, de nem utolsósorban a gél formája is nagyon praktikus. Egész nap magadnál hordod a komplex aminosav tablettákat, BCAA-kat és glutaminport, hogy egész nap és edzés közben kiegészítsd a táplálékodat? Nem megfelelőbb Önnek a termék kompakt gél formája, amely az összes szükséges aminosavat egy csomagban tartalmazza? A táskát egész nap magánál tarthatja, magával viheti edzésre, edzőterembe, utazásra és nyaralásra, versenyekre és mérkőzésekre. Nem kell nagy csomagokat cipelni, ivóvízforrást keresni vagy bármit mérni. Az Aminogel ® segítségével mindig az összes szabad aminosav pontosan kimért adagját kapja, tökéletesen kiegyensúlyozott arányban.

Ajánlott adagolás:

energizáló edzéshez és antikatabolikus hatásért - egy tasak (80 g) Aminogel ® 15-20 perccel edzés előtt.

izomnövekedéshez - egy tasak (80 g) edzés után

kezdőknek erősen javasoljuk, hogy egy tasak tartalmát több (2-4) adagra osszák szét a nap folyamán (a magas hatóanyagtartalom miatt)!

a tasak tartalmát közvetlen fogyasztásra szánják

100 - 200 ml vízben hígítható

Összetevők:

L-glutamin, L-leucin, L-fenilalanin, L-alanin, L-glicin, L-izoleucin, L-valin, L-tirozin, L-treonin, L-lizin, L-arginin, L-triptofán, L-metionin, L-hisztidin, L-ornitin HCl.

Adalékanyagok:

Lefelé: Tisztított víz, glükóz-fruktóz szirup, citromsav (savanyúságot szabályozó anyag), guargumi és xantán (stabilizátor, sűrítőanyag), aroma, szukralóz.(édesítőszer), kálium-szorbát és nátrium-benzoát (tartósítószerek), béta-karotin színezék (ananász, sárgabarack, narancs ízesítéshez), kármin színezék (cseresznye ízesítéshez).

Figyelmeztetés:

Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Az aminosavak géltömegben lévő esetleges klaszterei nem károsak, ez a gél természetes viselkedése.

Információk:

Étrend-kiegészítő

Használat előtt figyelmesen olvassa el a termék címkéjén található információkat és figyelmeztetéseket.

ne lépje túl a termék címkéjén feltüntetett ajánlott napi adagot.

Táplálkozási ténytáblázat:

80 g

Energiaérték

272 kJ/65 kcal

Fehérje

0 g

Szénhidrátok

6,5 g

- ebből cukrok

5 g

zsírok

0 g

- ebből telített zsírsavak

0 g

Szál

0,8 g

0,02 g

Aminosavprofil:

80 g

L-Valin

750 mg

L-izoleucin

750 mg

L-leucin

1500 mg

L-lizin

400 mg

L-metionin

100 mg

L-triptofán

100 mg

L-treonin

500 mg

L-fenilalanin

1000 mg

L-alanin

1000 mg

Glicin

1000 mg

L-glutamin

3000 mg

L-hisztidin

100 mg

L-tirozin

500 mg

L-arginin

250 mg

L-Ornitin HCl

80 mg

BCAA-k összesen

3000 mg

összes aminosav

11 030 mg

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek