Extrifit Amigo 150 tablet

Az Extrifit ® egy teljesen egyedi terméket fejlesztett ki. De facto ez emberi izom kapszulában! Ha izomtömeget akarsz építeni, elengedhetetlenül fontos, hogy az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Extrifit ® egy teljesen egyedi terméket fejlesztett ki. De facto ez emberi izom kapszulában!

Ha izomtömeget akarsz építeni, elengedhetetlenül fontos, hogy az izmot az összes aminosavval ellásd, amelyekből az izomzat felépül. És ugyanolyan arányban, mint amilyen arányban az izomzatban vannak képviselve. Az izomfehérje 18 fő aminosavból áll. Ezeknek az aminosavaknak pontos arányuk van. Egyesek jobban, mások kevésbé vannak jelen az izomzatban. Azonban egyik sem hiányozhat! És egyik sem lehet a fiziológiai arány felett. Ennek az egyszerű feltételnek a biztosítása nélkül az izom egyszerűen nem fog növekedni.

Az Amigo ® természetesen teljesen szabad formájú (kizárólag egyedi szabad aminosavakból áll). Nem olyan arányban tartalmaz aminosavakat, mint a tej (amelyből fehérjeitalok készülnek), sem mint a rizs vagy a burgonya, sem mint a marhaszelet. Az Amigo® az emberi izomban található aminosavak arányát tartalmazza. Röviden, izom másolás.

Az Amigo ® maximális hatását a kapszulázott forma biztosítja. A kapszula tökéletesen és gyorsan emészthető, és nem tartalmaz nehéz kötőanyagokat (mint egyes, a piacon kapható tablettás termékek). A kapszulás forma gyors emészthetősége ezért az aminosavak felszívódása szempontjából LÉNYEGES!

Az Amigo ® a zsír nélküli izomtömeg növelésére és a zsírveszteség megelőzésére szolgál.a katabolizmus megelőzésére kemény edzés vagy tömegnövelő étrend során. Alkalmas azok számára, akik izomtömeget szeretnének szerezni, valamint azok számára, akik formálni szeretnék testalkatukat és minimalizálni a bőr alatti zsír mennyiségét. Az Amigo ® NINCS CUKOR ÉS ZSÍR!

Adagolás:

  • Vegyen be naponta 5 kapszula Amigo ®-t testsúlyától, fizikai aktivitásától és táplálkozási rendszerétől függően.
  • ossza a napi adagot három részre, és vegye be reggel, délben és este.
  • edzésnapokon, majd vegyen be egy adagot körülbelül 30 perccel az edzés után.

Csomag: 150 kapszula

Adagolási méret: 5 kapszula

Adagok száma csomagonként: 30

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást

Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Allergia figyelmeztetés.

Tápértékek

1 kapszula
5 kapszula
Energia
14 kJ/3 kcal
72 kJ/17 kcal
Zsírok
0 g
0 g
- ebből telített zsírsavak
0 g
0 g
Szénhidrátok
0 g
0 g
- ebből cukrok
0 g
0 g
Szál
0 g
0 g
Fehérje
0,15 g
0,7 g
0 g
0 g

Hatóanyag-tartalom:

1 cps
5 cps
alanin
67 mg
334 mg
arginin
68 mg
340 mg
cisztein
15 mg
75 mg
Glicin
52 mg
258 mg
hisztidin
29 mg
143 mg
Aszparaginsav
82 mg
409 mg
glutamin
149 mg
745 mg
lizin
87 mg
435 mg
Metionin
26 mg
130 mg
fenilalanin
46 mg
229 mg
izoleucin
49 mg
242 mg
leucin
82 mg
411 mg
valin
57 mg
283 mg
prolin
51 mg
254 mg
szerin
52 mg
259 mg
treonin
48 mg
238 mg
triptofán
12 mg
58 mg
tirozin
32 mg
158 mg
Összes aminosav
1000 mg
5000 mg

Összetevők:

L-glutamin, L-lizin HCl, L-leucin, aszparaginsav, L-arginin, L-alanin, L-valin, L-szerin, L-glicin, L-prolin, L-izoleucin, L-treonin, L-fenilalanin, L-tirozin, L-hisztidin, L-metionin, L-cisztein, L-triptofán Adalékanyagok: kapszula (zselatin, természetes színezék titán-dioxid, ásványi színezék vas-oxid)természetes fényezőanyag sellak), csomósodásgátló magnézium-sztearát

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek