Extrifit Actinox 620 g

Actinox Az Actinox® mindazok számára készült, akik az izomtömeg növelésére törekszenek. A termék fő összetevője az ActiNOS® (CFM Nitro) - a CFM-módszerrel előállított speciális tejsavófehérje-izolátumban ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Actinox

Az Actinox® mindazok számára készült, akik az izomtömeg növelésére törekszenek. A termék fő összetevője az ActiNOS® (CFM Nitro) - a CFM-módszerrel előállított speciális tejsavófehérje-izolátumban található nitropeptidek. Az Actinox® a nitrogén-oxid (NO) termelés egész napos serkentőjeként működik. Azoknak a sportolóknak készült, akik szeretnék felpumpálni és érrendszerükben erősíteni az izmaikat, miközben jól emészthető fehérjeforrásra van szükségük. Olvassa el az alábbiakban, hogyan működik az Actinox®, és mit mondanak róla azok, akik használják!

Actinox® - mindent az izomnövekedésért!

1) Fokozott véráramlás az izmokban

Az Actinox® segítségével az összes tápanyagot az izomnövekedéshez használja fel (anabolikus hatás)!

Az Actinox® egy egyedülálló termék, amelyet mindazok számára terveztek, akik az izomtömeg brutális növelésére törekszenek. Ennek a forradalmi terméknek a fő összetevője - az ActiNOS® nitro peptidek - lehetővé teszi az izmok véráramlásának egész napos növekedését azáltal, hogy képes stimulálni a nitrogén-oxid (NO) termelést. Ráadásul az Actinox® által tartalmazott extra adag BCAA-knak, glutaminnak és palatinóznak köszönhetően az izmokat mindennel feltöltheti, amire a kemény edzés után a maximális növekedéshez szükségük van.

2) NO - nitrogén-oxid termelés

Az ActiNOS® (más néven CFM nitro) rövid bioaktív tejsavó peptidek, amelyek a természetben alacsony koncentrációban találhatók meg a tejben. Az Actinox® étrend-kiegészítőben azonban koncentráltak! Ezek a nitropeptidek a nitrogén-oxid-szintetáz enzim termelésének serkentésével növelik a hosszú távú véráramlást és az izompumpálást. A vérnyomás csökkentésére, az immunrendszer serkentésére és a férfiak szexuális funkciójának javítására gyakorolt hatásukat klinikai területen is vizsgálják! Az Actinox®-nak köszönhetően végre úgy edzhetsz, mint egy profi! Maximális hatás a kemény edzéshez! Edzés közben a megnövekedett véráramlás lehetővé teszi, hogy az oxigén gyorsabban eljusson a dolgozó izmokhoz.k és kimossa a laktátot (tejsav) - az Actinox® mindig lehetővé teszi, hogy néhány ismétléssel tovább menjen az edzésen! Késleltetni fogod az izomégést és az izomkiesést, és minden egyes sorozatból többet hozol ki!

3) Regeneráció és növekedés - BCAA és glutamin

Tudta, hogy a létező 20 aminosavból az emberi izomzat 33%-ban BCAA-kból (valin, leucin és izoleucin) és 60%-ban glutaminból áll? Keményen edző sportolóknak készítettünk egy exkluzív terméket, amely lehetővé teszi, hogy egész nap mega dózisú BCAA-val és glutaminnal tápláld az izmaidat! Ez a termék edzésmentes napokon is használható, hogy tápanyagokat építsen be a növekvő izmokba.vagy az izomtömeg fokozott véráramlásának hatása, vagy az izom pihenés közben nő a legjobban, nem közvetlenül az edzésen! Edzésnapokon viszont NE használjon edzés előtt olyan stimulánsokat tartalmazó termékeket, mint az E.nox®!

4) Palatinóz (izomaltulózTM)

A forradalmi szénhidráttartalom - palatinóz - megbízhatóan biztosítja az izmok energiaellátását és a gyors glikogén feltöltődést egész nap.

5) Nem tartalmaz koffeint vagy más stimulánsokat - jól fogsz elaludni!

A termékben lévő stimulánsok hiányának köszönhetően izmai több vérrel vannak ellátva egész nap, anélkül, hogy az elalvásra kellemetlen hatással lenne. Teljes forradalom az n-drogok területén: egy termék, amely egész nap működik - Actinox®!

Összefoglaló:

Actinox® - töltse fel izmait mindennel, amire szüksége van! Egy adagban egy csomó cucc! Naponta 2-3 alkalommal juttasd be az izmaidba az összes lényeges anyagot! Megadózisnyi alapvető tápanyag minden nap:

30 gramm forradalmi ActiNOS® nitro peptidek, hogy növelje a felhasználhatóságot minden étkezésnél

12 gramm glutamin

9 gramm BCAA

10,4 gramm palatinóz

Ráadásul szereted az érzést, amikor az edzés után a felpumpált izmok után hirtelen feszül a póló ujja? Mi a helyzet az izmok magas vérellátásával és a kiváló pumpálással egész nap? Azt akarod, hogy az izmaid még napközben is tele legyenek vérrel, lüktető erekkel a bicepszeden, mint a profik? Nyúljon az Actinox®-hoz, és tartsa izmait pumpáltan és jóllakottan egész nap!

Összetevők:

Csokoládé

ActiNOS® nitro peptidek (CFM Nitro), palatinóz (izomaltulóz), L-glutamin, L-arginin alfa ketoglutarát, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, aroma, szukralóz (édesítőszer).

Citrom

ActiNOS® nitro peptidek (CFM Nitro), palatinóz (izomaltulóz), L-glutamin, L-arginin alfa ketoglutarát, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, citromsav, aroma, béta-karotin (színezék), szukralóz (édesítőszer).

Információk:

különleges táplálkozási célokra szánt, sportolók számára alkalmas élelmiszerek

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek