Extrifit 100% Instant Whey Protein 80 2000 g

A 100% Whey Protein teljesen instant, tökéletesen feloldódik, ezért nagyon könnyen elkészíthető. A kész ital nagyon kellemes állagú. Ennek a kiváló minőségű fehérjeforrásnak a bevitele ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 15 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A 100% Whey Protein teljesen instant, tökéletesen feloldódik, ezért nagyon könnyen elkészíthető. A kész ital nagyon kellemes állagú. Ennek a kiváló minőségű fehérjeforrásnak a bevitele hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor azt a katabolizmus veszélyezteti. Az Extrifit 100% Whey Protein egy kiválóan emészthető fehérje nagyszerű áron. Egy fehérjeitalt hoztunk létre mindazok számára, akik szeretnék megtapasztalni az Extrifit minőségét, miközben pénzt takarítanak meg. 100% Whey Protein tiszta tejsavófehérje. És ez a lényeg! Nem mindenkinek van szüksége szuperdrága valódi eperre a fehérjéjében... Azért veszel fehérjét, mert fehérjét akarsz. És tessék, meg is van. Jó minőségű, jól oldódik és jó az íze. A fehérje minden egyes adagolókanáljában 23 gramm kiváló minőségű fehérje található. A fő fehérjeösszetevő európai eredetű.

Pontokban:

  • tökéletes oldhatóság
  • kiváló ízlés
  • kiváló minőségű, kizárólag tejsavófehérje!
  • szó szerint mindenki számára megfizethető
  • 4818 mg BCAA minden egyes adagolókanálban
  • 23 g fehérje minden egyes adagolókanálban

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze 30 g (1 adagolókanál) 100% Whey Protein-t 220 ml vízben.
  • a napi adag 2 adagolókanál

Megjegyzés: Sz áraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárvatárolja . Felbontás után hat hónapon belül használja fel. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek