ENZY 7! Digestive Enzymes - Extrifit 90 tbl

Kiváló segítője az összes tápanyag tökéletes emésztésének. Fehérjék, szénhidrátok és zsírok. 7. Enzimek! Az Emésztőenzimek teljesen egyedülálló és a maga nemében a leghatékonyabb termék. Ez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Kiváló segítője az összes tápanyag tökéletes emésztésének. Fehérjék, szénhidrátok és zsírok. 7. Enzimek! Az Emésztőenzimek teljesen egyedülálló és a maga nemében a leghatékonyabb termék. Ez a termék enyhíti az emésztési problémákat. 7 emésztőenzim komplexet tartalmaz a fehérjék, szénhidrátok és zsírok jobb emésztése érdekében. Papain, alfa-amiláz (Aspergillus oryzae), bromelain, laktáz (Aspergillus oryzae), celluláz (Trichoderma reesei), semleges proteáz (Bacillus licheniformis) és lipáz (Aspergillus aryzae) enzimeket tartalmaz.

Az emésztőrendszer alacsony enzimtermelése miatt károsodott emésztéssel küzdő emberek számára készült. Ez okolható a kellemetlen emésztési panaszok kialakulásáért, és végső soron a táplálékból származó tápanyagok rossz hasznosulásáért. Az alacsonyabb enzimtermelés okai különbözőek lehetnek, így minden esetbenminden esetben javasoljuk, hogy termékünk használata esetén konzultáljon szakemberrel.

Az Enzy 7-tel! Emésztőenzimek segítségével minden tápanyagot tökéletesen ki fog használni. Nemcsak a hagyományos ételekből, hanem az olyan kiegészítőkből is, mint a kedvenc fehérjeitalok vagy a különböző instant kásák (Break, Rice & Oat Mash stb.).

A sportolóknál az elégtelen enzimfunkció miatti emésztési zavarok negatívan hatnak a sportteljesítményre és az azt követő regenerálódásra. A sportolóknak sürgősen biztosítaniuk kell a szervezet számára a kívánt tápanyagok megfelelő bevitelét. Ezért, amikor az enzimtermelés alacsony, az Enzy 7! termékünk használata javasolt. Az emésztőenzimek nagyon hatékony megoldást jelentenek.

A terméket nagyobb adag fehérje-, szénhidrát- és zsírtartalmú ételek fogyasztása előtt kell használni. Segíthet a nagyon összetett, kombinált ételek emésztésében is, mint például az ételek aVasárnapi kacsa, steak és krumplisaláta, kenyér és vaj stb. Tehát nem csak a diétás étrendek esetében.

Enzy 7! Az emésztőenzimek kapszulákba csomagolva gyorsan és jól emészthetőek, ami nagyon fontos a hatásuk szempontjából. Az enzimek az Extrifit® logóval ellátott eredeti kapszuláinkban vannak. A logót természetes festékkel nyomtatjuk.

Táplálkozási táblázat:

1 cps

Energiaérték

11 kJ/3 kcal

Fehérje

0,1 g

Szénhidrátok

0,6 g

- ebből cukrok

0,1 g

Zsírok

0 g

- ebből telített zsírsavak

0 g

Szál

0 g

0 g

Emésztőenzimek keveréke

100 mg

Enzimaktivitás 1 g hatóanyagra kifejezve

Alfa amiláz

24000 U

Semleges proteáz

6000 U

Papain

200000 U

Bromelain

600 U

Celluláz

200 U

Laktáz

4000 U

Lipáz

1000 U

Ajánlott adagolás: Vegyen be 1 kapszula Enzy 7-et! Emésztőenzimek étkezés előtt vagy étkezés közben. 100 ml vízzel bevenniNapi maximális adag 3 kapszula

Összetevők:Papain, alfa-amiláz (Aspergillus oryzae), bromelain, laktáz (Aspergillus oryzae), celluláz (Trichoderma reesei), neutráz.proteáz (Bacillus licheniformis), lipáz (Aspergillus aryzae), adalékanyagok: Maltodextrin töltőanyag, kapszula (zselatin, természetes színezék titán-dioxid, ásványi anyag). vas-oxid, természetes polírozószer sellak)Figyelmeztetés:Használatához forduljon szakemberhez. 20 °C alatti hőmérsékleten, száraz helyen, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védve tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ezt a terméket nem gyermekek általi használatra szánják. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek