Ekolife Natura Algae Spirulina Organic 240 tabletta

Szerves spirulina Szupergazdag természetes multimineral és multivitamin A szervezet újraindítása A spirulina egy zöld-kék cianobaktérium, a Föld egyik legősibb életformája. Nagyon gazdag növényi ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

  • Szerves spirulina
  • Szupergazdag természetes multimineral és multivitamin
  • A szervezet újraindítása

A spirulina egy zöld-kék cianobaktérium, a Föld egyik legősibb életformája. Nagyon gazdag növényi fehérjében (65%), vitaminokban, mirálokban, klorofillban és egyéb fitonutriensekben - mint például enzimek és természetes sók - nagyon gazdag. Tökéletes természetes multimierális és multivitamin.

A különbség a chlorella és a spirulina között

A spirulina szupergazdag vitamin- és ásványi anyagforrás, de kevés méregtelenítő hatása van. A chlorella szintén tartalmaz ásványi anyagokat és vitaminokat, csak kisebb mennyiségben, mint a spirulina, de rendkívül erős méregtelenítő hatású. Ez annak köszönhető, hogy képes a szervezetben lévő összes méreghez (nehézfémek, toxinok,...) kötődni, és gondoskodik azok eltávolításáról.

Chlorella = nagyon erős méregtelenítő + ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

Spirulina = a legjobb természetes multivitamin és multimineralizátor.

A legjobb hatás érdekében célszerű együtt szedni őket.

A termék alkalmas minden olyan személy számára, aki összpontosít:

  • Szupergazdag természetes multimineral és multivitamin
  • A szervezet újraindítása

AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL

Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres szlovéniai vállalat, amely prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelátált ásványi anyagokra és klinikai vizsgálatokban bizonyított liposzómás tápanyagkészítményekre. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Érdeklődésük az egészséges életmód, az önképzés, a megosztásés mindenekelőtt az, hogy három gyermek édesanyjai. Minden egyes új termék megalkotása előtt felteszik maguknak a kérdést - adnánk-e ezt a gyermekeinknek? Nem is találhattunk volna jobb garanciát a minőségre. Az Ekolife Natura liposzómális vitaminjai az abszolút csúcsot jelentik a felszívódás és a szervezet általi hasznosulás szempontjából. Az egyedülálló liposzómás technológia lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok közvetlenül asejtekbe, így a vitaminok maximális hatást érnek el a szervezetben.

Ajánlott adagolás:

  • Naponta 3-szor 4 tabletta étkezés előtt vagy közben. Vegyen be 1 tablettát vagy 2 tablettát vízzel, reggel vagy legalább naponta egyszer.

Figyelmeztetés. A 3 évesnél idősebb gyermekek, terhesek és szoptatósok használatáról konzultáljanak orvossal. Felbontás után szárazon és hűvösen tartsa. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja. Vegánok számára is alkalmas. Étrend-kiegészítő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek