Czech Virus Vitamin E 60 kapslí

Mi az E-vitamin? Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Hozzájárul a normális véralvadáshoz is. Az E-vitamin volt az első a két antioxidáns ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 583 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Mi az E-vitamin?

Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Hozzájárul a normális véralvadáshoz is. Az E-vitamin volt az első a két antioxidáns közül, amelyeket étrend-kiegészítőként árultak (a másik a C-vitamin).

E-vitamin pontokban:

  • a legerősebb E-koncentráció - 400 NE kapszulánként
  • erős antioxidáns az oxidatív stressz ellen
  • 60 kapszula, 60 adag

Tápértékek:

Tartalom 1 kapszulában %RHP*
E-vitamin 400 NE 2500 %

Összetevők:

E-vitamin (DL-alfa-tokoferol), zselatin, szójaolaj, glicerin, tisztított víz.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 kapszulát reggel étkezés közben, bő vízzel.
  • Az egy kapszulában lévő magas dózis (400 NE) miatt naponta ajánlott bevenni - a 400 NE/nap hosszú távú adagolása nem ajánlott!

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A felbontást követő 60 napon belül felhasználható. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek