Czech Virus Vitamin D3 180 kapslí

A D3-vitamin hozzájárul a normál izomműködéshez és a normál immunműködéshez. Ez egy zsírban oldódó vitamin, amely a napfény hatására szintetizálódik. A kolekalciferol (D3) a D-vitamin ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 250 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A D3-vitamin hozzájárul a normál izomműködéshez és a normál immunműködéshez. Ez egy zsírban oldódó vitamin, amely a napfény hatására szintetizálódik.

A kolekalciferol (D3) a D-vitamin természetben előforduló formája. Szerkezetileg hasonlít az olyan szteroidokhoz, mint a tesztoszteron, a koleszterin vagy a kortizol.

D3-vitamin a pöttyökben:

  • A leghatásosabb D3 koncentráció - 5000 NE kapszulánként
  • Olívaolajjal dúsítva a jobb D3 hasznosulás érdekében
  • 180 kapszula, 180 adag

Tápértékek:

Tartalom 1 kapszulában %RHP*
D3-vitamin 5000 NE 2500%
Olívaolaj 145 mg -

Összetevők:

D3-vitamin (kolekalciferol), olívaolaj, zselatin, glicerin, tisztított víz.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be naponta 1 kapszulát lefekvés előtt bő vízzel.

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A felbontástól számított 180 napon belül felhasználható. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek