Czech Virus Vitality Booster 90 kapslí

Növényi kivonatok és vitaminok természetes formáinak komplex keveréke a természetes immunitás és vitalitás támogatására. Lalmin® természetes B-komplexet, acerola kivonatot C-vitaminnal, Echinacea-t, alfa-liponsavat, ginzenget, resveratrolt és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Növényi kivonatok és vitaminok természetes formáinak komplex keveréke a természetes immunitás és vitalitás támogatására. Lalmin® természetes B-komplexet, acerola kivonatot C-vitaminnal, Echinacea-t, alfa-liponsavat, ginzenget, resveratrolt és vasat bisglicinát (kelát) formájában tartalmaz. Mindent ráadásul egy növényi kapszulában. Készült Filip Grznarral együttműködve.

  • Komplex természetes formula a vitalitás támogatására
  • B-komplex Lalmin®, Acerola, vas-biszglicinát, Echinacea és még sok más

LALMIN® B-KOMPLEX

A Saccharomyces cerevisiae élesztő a B-komplex vitaminok természetes és gazdag forrásaként ismert. Nehéz azonban garantálni a sörfőzés melléktermékeiben, sőt még a pékélesztőben is a B-komplex vitaminok szintjét. Termékünk inaktivált, szárított, teljes sejtes élesztőt (S. cerevisiae) tartalmaz, amely megemelt és standardizált B-komplex vitaminokat tartalmaz. Az erjedési folyamat során az élesztőt meghatározott mennyiségű B-vitaminnal egészítik ki, így a B-vitaminok kölcsönhatásba léphetnek az élesztősejtek összetevőivel. A kíméletes feldolgozási körülmények megőrzik az élesztő természetes hasznos tápanyagait, mint például az ásványi anyagokat, ß-glükánokat, peptideket, nukleotidokat stb.

KELÁTOZOTT VAS ÉS ACEROLA

A vas hozzájárul a vörösvértestek és a hemoglobin normális termelődéséhez. Hozzájárul továbbá a szervezet normál oxigénszállításához és az immunrendszer normál működéséhez. Természetesen a bisglicinát kelát formájában kerül felhasználásra a 100%-os DDD mellett a magas felszívódás biztosítása érdekében. Az Acerola kivonat természetes C-vitamin forrást kínál. A C-vitamin segít fenntartani az immunrendszer normális működését intenzív testmozgás közben és után. A napi adagban ismét 100% DDD.

ECHINACEA

Az Echinacea az egyik legnépszerűbb gyógynövény. Az Echinacea jótékony hatással van a légzőrendszer működésére, támogatja a normál húgyúti működést és támogatja a természetes immunitást. Az Echinacea gyökér (Echinacea purpurea) kivonatát tartalmazza. Észak-Amerikából származik, és az őslakosok évszázadok óta használják gyógyászati célokra.

ALFA-LIPONSAV (ALA)

Az alfa-liponsav (ALA) egy mitokondriális vegyület, amely nagymértékben részt vesz az energiaanyagcserében. A szervezetben szintetizálódik, és bizonyos mértékig a húsból is bevihető. Az ALA erős antioxidáns vegyület. Együttműködik a mitokondriumokkal és a szervezet természetes antioxidáns védelmével. Kiegészítő formában az oxidáció és a gyulladás különböző formáira nézve előnyösnek bizonyult. Egyéb hatásokat nem tudunk felsorolni (bár tanulmányok igazolják), de javasoljuk, hogy mindig kövesse nyomon az anyagokat.

KOREA GINSENG

A koreai ginseng hozzájárul a normál vércukorszinthez. Elősegíti a fizikai teljesítményt, segít fenntartani a fizikai és szellemi képességeket és a jó szexuális egészséget. A ginzeng hozzájárul a természetes immunitáshoz és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

RESVERATROL (JAPÁN CSOMÓFŰ)

A rezveratrolt a szőlő héjából vagy a japán csomósvirágú növényből vonják ki. A rezveratrol nagyon erős antioxidáns. Támogatja a normális szív- és érműködést. Pozitívan befolyásolja a zsíranyagcserét.

ITALITY BOOSTER X FILIP GRZNÁR

A Vitality Boostert Filip Grznárral együttműködve hoztuk létre, aki már régóta szeretett volna egy hasonló terméket piacra dobni. Az alapot egy jól használható vas, b-komplex c-vel és természetes kivonatokkal (ginzeng stb.) kellett volna képezni. Néhány hónap elteltével összeállítottuk a végleges formulát, amely igazán okos, kiváló forrásokból származó funkcionális anyagokat tartalmaz, és mindezt egy növényi kapszulában. A dúsított élesztőből származó "b"-k és az Acerolából származó "c"-k kombinációja kiváló természetes forrásból származó vitaminbázist biztosít a terméknek. A vas kelátok formájában abszolút kiváló elérhetőséget biztosít. A növényi kivonatok (echinacea, ginzeng, boszorkánymogyoró) és az alfa-liponsav kombinációjakiváló előnyök számos célra, amelyeket valóban javasoljuk, hogy nézzenek utána a szakirodalomban vagy a tanulmányokban.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be 3 kapszulát naponta egyszer, a nap bármely szakában, bő vízzel. Ne lépje túl a napi 3 kapszula adagot.

Gyermekek elől elzárvatartandó . Ez a termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Legfeljebb 25 °C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Védje a fagytól. A felbontást követő 60 napon belül felhasználható. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek