Czech Virus Supreme Omega 3 90 kapslí

Természetes halolaj és természetes E-vitamin magas koncentrációjú keveréke. Az EPA és a DHA aránya ebben a termékben magasabb - 33/22. Ez a termék alkalmasabb a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 250 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Természetes halolaj és természetes E-vitamin magas koncentrációjú keveréke. Az EPA és a DHA aránya ebben a termékben magasabb - 33/22. Ez a termék alkalmasabb a magasabb omega 3 zsírsavakat használók számára, akik már nem akarnakNem akarnak naponta több tucat kapszulát bevenni, de sok EPA-t (eikozapentaénsav) és DHA-t (dokozahexaénsav) kell bevenniük.

FORRÁS OMEGA 3

A halolaj természetes módon tartalmaz omega-3 zsírsavakat (telítetlen zsírsavakat), amelyeket a szervezet nem tud előállítani. Főleg az olajos halakban találhatók. Nyersanyagaink esetében különös figyelmet fordítunk az eredetre, és teszteljük a szennyeződéseket és nehézfémeket (korábban a dTest független szervezet tesztelte Omega 3 MAX termékünket, amely A minősítéssel megfelelt). Az EPA és a DHA zsírsavak részt vesznek különböző biológiai folyamatok, például a gyulladás vagy az agyműködés szabályozásában. A szervezetben kizárólag az alfa-linolénsavból (ALA) szintetizálhatók, de a legtöbb embernél csak nagyon korlátozott mértékben.

EPA ÉS DHA (33/22)

Az eikozapentaénsav (EPA) esszenciális zsírsav, különösen az omega-3 zsírsavak közé tartozik. A dokozahexaénsav szintén az omega-3 zsírsavak közé sorolható, amely az úgynevezett esszenciális telítetlen zsírsavak egyik alcsoportja. Az EPA és a DHA fő forrásai a zsíros tengeri halak (lazac, makréla, szardínia) vagy azok olaja. A tengeri halak azonban nem szintetizálják az EPA-t és a DHA-t; valójában a halakkal táplálkozó kis planktonok szintetizálják. A tengeri halak szervezetében az EPA és a DHA nagyobb mennyiségben koncentrálódik, mivel a táplálékláncban magasabban helyezkednek el.

E-VITAMIN

Az E-vitamin az egyik legismertebb antioxidáns a világon. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a normális véralvadáshoz. A mi termékünkben még egy képviselettel rendelkezik - zsírsav-peroxidáló szerként működik. Sok E-vitamin nélküli halolaj-kiegészítő tartalmazhat káros lipidperoxidokat (oxidált lipidek, amelyek károsíthatják a sejteket).

KÜLÖNBÖZŐ ARÁNYÚ OMEGA 3

Az Omega 3 legalapvetőbb, a piacon leggyakrabban megtalálható változata a 18/12 arányú - ez az arány a mi Omega 3 MAX termékünkben is megtalálható. Nem lehet azt mondani, hogy a Supreme Omega 3 jobb, csak koncentráltabb, és ez azt jelenti, hogy ha valaki több Omega 3-t szed. EPA- és DHA-mennyiséget, sokkal élvezetesebbnek fogják találni, és könnyebben elérik a céljukat (EPA- és DHA-szint). Egy 50/25-ös arány is megjelenik a piacon, amit nem ajánlunk. Ha a 18:12 vagy a 33:22 arányt nézzük, nem olyan nagy a különbség, mint az 50:25 arány esetében. Ráadásul ez utóbbi a DHA-ra vonatkozik, ami a mi szempontunkból fontosabb, mint az EPA.

AZ OMEGA 3 ZSÍRSAVAK SZEDÉSÉNEK ELŐNYEI

A telítetlen zsírsavak bevitelének egészségügyi előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezt már mindenki tudja. A szervezetben zajló élettani folyamatok sokaságára vannak hatással. Azokban az országokban, ahol nem jellemző a bőséges halfogyasztás, az Omega 3 pótlása szinte szükségszerű. Az EPA és a DHA hozzájárul a normális szívműködéshez (legalább napi 250 mg EPA és DHA bevitelével). A DHA hozzájárul a normál agyműködéshez (legalább napi 250 mg DHA bevitelével). Az EPA és a DHA hatásait számtalan tanulmány vizsgálta, a legérdekesebb eredmények talán a trigliceridek csökkentésével kapcsolatban születtek. (15-30%-os csökkenés, több mint 40 tanulmány) és a depresszióban szenvedők hangulatára gyakorolt hatásáról (több mint 20 tanulmány).

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 2-3 kapszulát étkezés közben, bő vízzel.

Gyermekek elől elzárvatartandó . Ez a termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A felbontástól számított 90 napon belül felhasználható. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek