Czech Virus Probio15

APROBIO15 egy kiváló minőségű, átfogó termék, amely összesen 14 ún. A termék 14, a bélrendszerben általánosan megtalálható tejbaktériumtörzsből és 1 Saccharomyces boulardii élesztőtörzsből áll. Ezeket ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

APROBIO15 egy kiváló minőségű, átfogó termék, amely összesen 14 ún. A termék 14, a bélrendszerben általánosan megtalálható tejbaktériumtörzsből és 1 Saccharomyces boulardii élesztőtörzsből áll. Ezeket a törzseket oldható rostokkal, azaz fruktooligoszacharidokkal és inulinnal (prebiotikumokkal) egészítik ki. Ezek a legátfogóbb probiotikumok (inkább szinbiotikumok, mivel a termék prebiotikumokat is tartalmaz) a piacon, amelyek a probiotikus törzsek terén sokéves tapasztalattal rendelkező belga tudósokkal együttműködve állították elő, akik a világ legjobb termelői közé tartoznak. Termékünk komplexitása és erőssége (300 millió CFU probiotikum + prebiotikumok) miatt különösen alkalmas felnőttek számára.

LACTOBACILY

A laktobacillusok az egészséges bélflóra részét képezik, amely gondoskodik a belek megfelelő működéséről és az ember általános egészségéről. A mikroflóra fontossága jelenleg az egyik legtöbbet tárgyalt téma, mivel a mikroflóra számos folyamatában részt vesz a szervezetünkben. Termékünk a következő laktobacillus fajokat tartalmazza: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus pantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus lactis.

BIFIDOBAKTÉRIUMOK

A bifidobaktériumok elsősorban az emésztőrendszerben telepednek meg. Fő szerepük a nemkívánatos baktériumok szaporodásának megakadályozása. A mikrofágokkal kölcsönhatásba lépve megbénítják a patogén baktériumokat, és megakadályozzák, hogy azok a bélfalhoz tapadjanak. Bifidobacterium an lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium I. infantis, Bifidobacterium I.longum, Bifidobacterium breve

MÁS TÖRZSEK ÉS BAKTÉRIUMOK

További aktív törzsek a Streptococcus thermophilus, a Saccharomyces boulardii és a Bacillus coagulans. A Streptococcus elsősorban a vékonybél elülső részében él, és savas körülményeket teremt a további kolonizációhoz. A Saccharomyces Boulardii speciális élesztők keverékét tartalmazza, amely a nemkívánatos baktériumok ellen irányul. Különösen hasznos utazáskor, valamint a bélbaktériumok egyensúlyhiánya, candida típusú problémák, stressz vagy kimerültség esetén. A Bacillus coagulans egy olyan baktérium, amely gátolja a kórokozó mikroorganizmusok növekedését az emésztőrendszerben. A bélben tejsavat termel, valamint egy koagulin nevű antibakteriális anyagot.

PREBIOTIKA

A prebiotikumok olyan nem emészthető oligoszacharidok, amelyek serkentik egy adott baktérium vagy baktériumcsoport növekedését és/vagy aktivitását, amelyek pozitív hatással vannak az emberi egészségre. Az inulin, az oligofruktóz, a galaktooligoszacharidok és a laktulóz megfelelnek a prebiotikumok kritériumainak. A prebiotikumok célmikroorganizmusai elsősorban a bifidobaktériumok. A prebiotikumok probiotikumok általi erjesztése a vastagbélben ecetsav, vajsav, propionsav stb. termelését eredményezi. Ez csökkenti a pH-t, gátolja a patogén és rothasztó baktériumok szaporodását, és elősegíti a bél védőnyálkahártyájának kialakulását.

A CSOMAGOLÁS FONTOSSÁGA

Napjainkban számos hasonló termék van a piacon, némelyikük kiváló minőségű, de nem mindegyikük tartja be a következő előírásokat. az alapvető szabályok, amelyeket be kell tartani ahhoz, hogy a termék tökéletes legyen, és a feltüntetett hatóanyagmennyiséget még közvetlenül a lejárat előtt is kínálja. A kapszula tartalma még a gyomor savas környezetében is stabil, a kapszula csak a vékonybélben kezd lebomlani , ahol a hatóanyagok felszabadulnak. A kapszulák ellenállnak a magas hőmérsékletű és páratartalmú szélsőséges éghajlati viszonyoknak. A minimális víztartalmú cellulóz kapszulafedél tökéletesen védi a kapszula tartalmát a nedvesedéstől, és nagy mechanikai szilárdságot biztosít a kapszulának. Ezenkívül a kapszulákat egy speciális dobozba töltik, amely maximális védelmet nyújt a zord külső körülmények hatásaival szemben. A termék tárolása ellenőrzött, hűtött konténerben történik, pontos hőmérséklet és páratartalom mellett.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1-2 kapszulát étkezés közben vagy után.

Figyelmeztetés: tejsavbaktériumokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Nem ajánlott 15 év alatti gyermekek számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem tartalmaz GMO-kat vagy nanoanyagokat, és nem ionizált vagy besugárzott. Olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót, mert nagyon fontos információkat tartalmaz.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek