Czech Virus MPS-5 Pro 2250g

Az MPS-5 PRO egy kiváló minőségű fehérje, amely 5 különböző fehérjeforrásból áll. Legnagyobb részét a CFM (Cross-Flow mikroszűréssel) feldolgozott tejsavó koncentrátum és natív tejfehérje (micelláris ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 20 188 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az MPS-5 PRO egy kiváló minőségű fehérje, amely 5 különböző fehérjeforrásból áll. Legnagyobb részét a CFM (Cross-Flow mikroszűréssel) feldolgozott tejsavó koncentrátum és natív tejfehérje (micelláris kazeinforrás) alkotja. A többi CFM tejsavóizolátum, hidrolizált (osztott) tejsavó koncentrátum és tojásalbumin keveréke. Az összetétel tükrözi a maximális anabolizmust biztosító legideálisabb fehérjeösszetételre vonatkozó jelenlegi tanulmányokat. Ezt egészítik ki a Tolerase™ L, a papain és a bromelain enzimek a fehérjék maximális hasznosítása és a laktóz lebontása érdekében.

Czech Virus MPS-5 Pro - Az abszolút vezető a több összetevőből álló fehérje kategóriában? (Visszatekintés)

NATÍV TEJSAVÓFEHÉRJE CFM (KONCENTRÁTUM)

A Cross Flow mikroszűrési módszer egy keresztáramlásos mikroszűrési folyamat, amely egy különleges kerámia szűrők, amelyek csak a tejsavófehérjét engedik át, más nem kívánt összetevők nélkül. Kíméletesen elválasztja a tejsavófehérjét a denaturált fehérjéktől, a tejzsírtól és a laktóztól. Ily módon a fehérje megőrzi a maximális bioaktív frakciókat és magas biológiai hatékonysággal rendelkezik. Az eljárás teljesen vegyszermentes! A koncentrátum a fehérje értékes bioaktív frakcióinak maximális tartalmát kínálja.

NATÍV TEJFEHÉRJE (MICELLÁRIS KAZEIN)

A natív tejfehérje forrása a micelláris kazein, amely fokozatosan (akár több órán keresztül) szabadítja fel a fehérjét. Tanulmányok egyértelműen kimutatták, hogy a micelláris kazein hozzáadása a tejsavófehérjéhez nagyon alkalmas, és ez a kombináció jó az izomnövekedés maximalizálására. A kazeint általában úgy ismerik, mint egy olyan fehérjét, amely különösen alkalmas éjszakai használatra, de tanulmányok kimutatták, hogy ez a kombináció alkalmas edzés utáni használatra a maximális eredmények elérése érdekében.

NATÍV TEJSAVÓFEHÉRJE CFM (IZOLÁTUM)

A CFM-módszerrel feldolgozott izolátum (a fent leírtak szerint) maximális fehérjét kínál, szinte nulla zsír- és szénhidráttartalom mellett.

TEJSAVÓFEHÉRJE-HIDROLIZÁTUM

A hidrolizátumot ebben a termékben nem a rendkívül gyors felszívódás érdekében adjuk hozzá (mint a Hydra esetében szokásos), hanem azért, hogy beindítsa a fehérjeemésztés stimulálását.

EGG ALBUMIN

A tojásalbumin magas fehérjetartalmú, zsír-, koleszterin- és laktózmentes. Az albumin egy lassabban emésztődő fehérje, amely fokozatosan (a tejsavófehérjénél hosszabb ideig) adja le a fehérjét. Magas biológiai értékkel rendelkezik, és az esszenciális aminosavak teljes profilját kínálja, hogy kiegészítse a keverék spektrumát.

HOZZÁADOTT ENZIMEK ÉS NAGYSZERŰ ÍZ

A cseh Virus márkájú fehérjéket az eredetiség és az innováció jellemzi (például a probiotikumok első felhasználása a fehérjékben a CZ márkák által a Pure Elite CFM esetében). Ezért a vizsgálatok eredményei alapján enzimeket adtunk a fehérjekeverékhez, hogy tovább segítsük a fehérje maximális hasznosulását. Hozzáadtuk a Tolerase™ L, a papain és a bromelain enzimeket (további információk az egyes enzimekről alább). Ráadásul az íze nagyon kellemes, a micelláris kazeinnek köszönhetően a várt textúrával.

TARTÓS ENZIMEK

ATolerase™ L egy savas laktáz, amely a laktózt glükózzá és galaktózzá alakítja. Az enzim az Aspergillus oryzae gomba egy speciális törzséből származik. Alacsony pH-n (3,5-5,5) végzett aktivitása miatt ez a laktáz különösen hatékony az emésztésben. a laktózt a gyomorban, ezért ideális táplálékkiegészítőkben az emésztés elősegítésére.

Apapain egy proteolitikus enzim, amely elsősorban a papaya fa (Carica papaya) éretlen termésének levében és tejnedvében található. A papain hidrolitikusan hasítja a peptideket, amidokat és észtereket.

Abromelain a friss ananászban található enzim. Lebontja a fehérjéket és megalvasztja a tejet. A természetes termékekben található bromelain az ananász szárából származik, és különbözik a gyümölcsben található enzimtől.

felhasznált összetevők

CFM tejsavó koncentrátum (a termék fehérjéjének 43%-a): a tejsavófehérje legaktívabb formája. Magas biológiai érték és gyors felszívódás.

Természetes forrása a micelláris kazeinnek és a tejsavófehérjének. A fehérje fokozatos felszabadulása jellemzi.

CFM tejsavó izolátum (a termék fehérjéjének 9%-a): a tejsavófehérje legkoncentráltabb és legtisztább formája a piacon. Magas fehérjetartalmú, minimális zsír- és laktóztartalommal.

Tejsavófehérje-hidrolizátum (5% termékfehérje): Hasított (előemésztett) fehérje, amely segít serkenteni a fehérjeemésztést.

Tojásalbumin (a termék fehérjéjének 5%-a) . Az albumin egy lassabban emésztődő fehérje, amely fokozatosan (a tejsavófehérjénél hosszabb ideig) adja le a fehérjét.

Tolerase™ L: savas laktáz enzim, amely a laktózt glükózzá és galaktózzá alakítja.

Papain: A papain egy proteolitikus enzim, amely elsősorban a papayában található. Hidrolitikusan hasítja a peptideket, amidokat és észtereket.

Bromelain: A bromelain a friss ananászban található enzim. Lebontja a fehérjéket és megalvasztja a tejet.

Egyéb felhasznált anyagok:Ízesítők (ízesítéstől függően), fehér csokoládépor (vanília fagylalt ízesítéssel), zsírmentes csokoládépor (vaníliafagylalt ízesítéssel)Kakaópor (csokoládé-praliné íz), nátrium-klorid, szukralóz (édesítőszer), xantán gumi.

Pontokban:

  • Egy több összetevőből álló fehérje, amelyet tanulmányok alapján hoztak létre.
  • 5 különböző típusú fehérje + hozzáadott enzimek

Tápértékek:

Vanília fagylalt
Értékek 30 g-os adagonként
Értékek 100 g-onként
Energia
112 Kcal / 469 kJ
372 Kcal / 1564 kJ
Zsírok
1,7 g
5,7 g
- amelyből telített
0,8 g
2,7 g
Szénhidrátok
2,1 g
7,0 g
- ebből cukrok
2,1 g
7,0 g
Fehérje
22 g
73 g
0,43 g
1,44 g
Tolerase™️ L
600 FCC**
2000 FCC**
Emésztőenzimek
25 mg
84 mg
Tolerase™️ L
12,5 mg
42 mg
Tolerase™️ L
12,5 mg
42 mg
Csokoládé praliné
Értékek 30 g-os adagonként
Értékek 100 g-ban
Energia
105 Kcal / 442 kJ
351 Kcal / 1474 kJ
Zsírok
1,3 g
4,3 g
- amelyből telített
0,6 g
2,0 g
Szénhidrátok
1,4 g
4,7 g
- ebből cukrok
1,3 g
4,3 g
Fehérje
22 g
73 g
0,43 g
1,43 g
Tolerase™️ L
600 FCC**
2000 FCC**
Emésztőenzimek
25 mg
84 mg
Tolerase™️ L
12,5 mg
42 mg
Tolerase™️ L
12,5 mg
42 mg

** Élelmiszerkémiai Kódex, laktáz aktivitási egységek

Összetevők Vaníliafagylalt íz: CFM tejsavó koncentrátum ( tejből, instantiálószer: Napraforgó lecitin), natív tejfehérje (koncentrátum, micelláris kazein forrás), CFM tejsavó izolátum ( tejből, instantiálószer: szójalecitin ), fehér csokoládépor (szacharóz, kakaóvaj, tej, tej, kakaóvaj) kakaópor ), hidrolizált fehérjekoncentrátum ( tejből, instantiálószer: szójalecitin ), szárított tojásfehérje-albumin , aroma, nátrium-klorid, édesítőszer (szukralóz), xantán gumi, enzimek: Papain, bromelain, mikrogranulált galaktozidáz (laktáz Tolerase™️ L).

A Chocolate Praline aroma összetevői: CFM tejsavó koncentrátum ( tejből, instantizálószer: napraforgó lecitin), natív tejfehérje (koncentrátum, micelláris kazeinforrás), CFM tejsavó izolátum ( tejből, instantiálószer: szójalecitin ), hidrolizált fehérjekoncentrátum ( tejből, instantizálószer: szójalecitin ), szárított tojásfehérje-albumin , zsírmentes kakaópor, aroma, nátrium-klorid, édesítőszer (szukralóz), xantángumi, enzimek: Papain, bromelain, mikrogranulált galaktozidáz (laktáz Tolerase™️ L).

Az allergének az összetevők leírásában félkövér betűvel vannak kiemelve.

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen el 1 adagot (30 gramm) 300 ml vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben. Használjon turmixgépet vagy shakert. A napi fehérjeszükséglettől függően napi 2-3 adagot fogyasszon.

Gyermekek elől elzárvatartandó . A termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25 °C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek