Czech Virus MPS-5 PRO 1000 g čokoláda - pralinka

Czech Virus MPS-5 PRO 1000 g Az MPS-5 PRO egy kiváló minőségű fehérje, amely 5 különböző fehérjeforrásból áll. Legnagyobb részét a CFM (Cross-Flow mikroszűréssel) feldolgozott ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 10 229 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Czech Virus MPS-5 PRO 1000 g Az MPS-5 PRO egy kiváló minőségű fehérje, amely 5 különböző fehérjeforrásból áll. Legnagyobb részét a CFM (Cross-Flow mikroszűréssel) feldolgozott tejsavó koncentrátum és natív tejfehérje (micelláris kazeinforrás) alkotja. A többi CFM tejsavóizolátum, hidrolizált (osztott) tejsavó koncentrátum és tojásalbumin keveréke. Az összetétel tükrözi a maximális anabolizmust biztosító legideálisabb fehérjeösszetételre vonatkozó jelenlegi tanulmányokat. Ezt egészítik ki a Tolerase™ L, a papain és a bromelain enzimek a fehérjék maximális hasznosítása és a laktóz lebontása érdekében. Az MPS-5 PRO-t olyan tanulmányok alapján állították össze, amelyek a különböző fehérjeforrások kombinációját javasolják a lehető legjobb választásként a maximális anabolizmus érdekében. Natív tejsavófehérje CFM [koncentrátum] - A keresztáramú mikroszűrési módszer egy keresztáramú mikroszűrés, amely a következő módon történik speciális kerámiaszűrőkön keresztül, amelyek csak a tejsavófehérjét engedik át, más nemkívánatos összetevők nélkül. Kíméletesen elválasztja a tejsavófehérjét a denaturált fehérjéktől, a tejzsírtól és a laktóztól. Ily módon a fehérje megőrzi a maximális bioaktív frakciókat és magas biológiai hatékonysággal rendelkezik. Az eljárás teljesen vegyszermentes! A koncentrátum a fehérje értékes bioaktív frakcióinak maximális tartalmát kínálja. Natív tejfehérje [micelláris kazein] - Natív tejfehérje A fehérje forrása a micelláris kazein, amely a fehérjét fokozatosan (akár több órán keresztül) szabadítja fel. Tanulmányok egyértelműen kimutatták, hogy a micelláris kazein hozzáadása a tejsavófehérjéhez nagyon alkalmas, és ez a kombináció jó az izomnövekedés maximalizálására. A kazeint általában úgy ismerik, mint egy olyan fehérjét, amely különösen alkalmas éjszakai használatra, de tanulmányok kimutatták, hogy ez a kombináció alkalmas edzés utáni használatra a maximális eredmények elérése érdekében. Natív tejsavófehérje CFM [izolátum] - CFM-módszerrel feldolgozott izolátum (a fent leírt módszer).e) maximális mennyiségű fehérjét kínál, szinte nulla zsír és szénhidrát mellett. Tejsavófehérje-hidrolizátum - A hidrolizátumot nem a rendkívül gyors felszívódás érdekében adták hozzá ehhez a termékhez (mint a Hydra esetében szokásos), hanem azért, hogy beindítsa a fehérjeemésztés stimulálását. Tojásalbumin - A tojásalbumin magas fehérjetartalmú, zsír-, koleszterin- és laktózmentes. Az albumin egy lassabban emésztődő fehérje, amely fokozatosan (a tejsavófehérjénél hosszabb ideig) adja le a fehérjét. Magas biológiai értékkel rendelkezik, és az esszenciális aminosavak teljes profilját kínálja, hogy kiegészítse a keverék spektrumát. Hozzáadott enzimek és nagyszerű íz - a cseh Virus márkájú fehérjéket az eredetiség és az innováció jellemzi (például a probiotikumok első felhasználása a CZ márkájú fehérjékben a Pure Elite CFM-ben). Ezért a vizsgálatok eredményei alapján enzimeket adtunk a fehérjekeverékhez, hogy tovább segítsük a fehérje maximális hasznosulását. Hozzáadtuk a Tolerase™ L, a papain és a bromelain enzimeket (további információk az egyes enzimekről alább). Ráadásul az íze nagyon kellemes, a micelláris kazeinnek köszönhetően a várt textúrával. Emésztőenzimek: A Tolerase™ L egy savas laktáz, amely a laktózt glükózzá és galaktózzá alakítja. Az enzim az Aspergillus oryzae gomba egy speciális törzséből származik. Alacsony pH-n (3,5-5,5) végzett aktivitása miatt ez a laktáz különösen hatékony a laktóz emésztésében.a gyomorban, ezért ideális táplálékkiegészítőkben az emésztés elősegítésére. A papain egy proteolitikus enzim, amely elsősorban a papaya fa (Carica papaya) éretlen termésének levében és tejnedvében található. A papain hidrolitikusan hasítja a peptideket, amidokat és észtereket. A bromelain a friss ananászban található enzim. Lebontja a fehérjéket és megalvasztja a tejet. A természetes termékekben található bromelain az ananász szárából származik, és különbözik a gyümölcsben található enzimtől. CFM tejsavó koncentrátum (a termék fehérjéjének 43%-a). A tejsavófehérje legaktívabb formája. Magas biológiai érték és gyors felszívódás. Anyatejfehérje (a termék fehérjéjének 38%-a). Természetes forrása a micelláris kazeinnek és a tejsavófehérjének. A fehérje fokozatos felszabadulása jellemzi. CFM tejsavó izolátum (a termék fehérjéjének 9%-a). A tejsavófehérje legkoncentráltabb és legtisztább formája a piacon. Magas fehérjetartalom, minimális zsír és laktóz. Tejsavófehérje-hidrolizátum (a termék fehérjéjének 5%-a). Hasított (előemésztett) fehérje, amely segít serkenteni a fehérjeemésztést. Tojásalbumin (a termék fehérjéjének 5%-a). A tojásalbumin magas fehérjetartalmú, zsír-, koleszterin- és laktózmentes. Az albumin egy lassabban emésztődő fehérje, amely fokozatosan (a tejsavófehérjénél hosszabb ideig) adja le a fehérjét. Tolerase™ L. Savas laktáz enzim, amely a laktózt glükózzá és galaktózzá alakítja. Papain. A papain egy proteolitikus enzim, amely elsősorban a papayában található. Hidrolitikusan hasítja a peptideket, amidokat és észtereket. Bromelain. A bromelain a friss ananászban található enzim. Lebontja a fehérjéket és megalvasztja a tejet. Egyéb felhasznált anyagok. Ízesítők (ízesítéstől függően), fehér csokoládépor (vanília fagylalt ízesítéssel), zsírmentes csokoládépor (vaníliafagylalt ízesítéssel)kakaópor (csokoládé-praliné íz), nátrium-klorid, szukralóz (édesítőszer), xantán gumi. Ajánlott adagolási tartományok

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek