Czech Virus Liver Max 100 cps.

MI AZ A LIVER MAX? A Liver MAX komplex formulát a szervezet normál májműködésének és tisztításának támogatására fejlesztették ki. Tele van természetes kivonatokkal és aminosavakkal, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

MI AZ A LIVER MAX?

A Liver MAX komplex formulát a szervezet normál májműködésének és tisztításának támogatására fejlesztették ki. Tele van természetes kivonatokkal és aminosavakkal, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást, és egyetlen rendkívül hatékony antioxidánsként működnek.

A Liver MAX 12 funkcionális anyagot tartalmaz, amelyek szinergikusan, különböző módon együttműködve támogatják a hatását. Az alap a máriatövis standardizált kivonata, amely 80% szilimarint tartalmaz. A szilimarin flavonoidkomplexet tekintik a fő biológiailag aktív anyagnak. A máriatövis elősegíti a sejtregenerációt és a máj egészségét, ami segít eltávolítani a mérgező anyagokat a szervezetből. Egy másik fontos anyag az articsókakivonat - a levélből és az egészből. A levélkivonatot 5% Cynarinra standardizálták, amely a máj és a vese sejtjeire hat. Az egész articsóka kivonata fokozza a Cynarin hatását, így tökéletesen kiegészítik egymást. Az egyéb anyagokat az alábbiakban részletesen ismertetjük.

A pontokban:

  • Komplex összetétel, amely hozzájárul a normál májműködéshez, és ezáltal támogatja a méregtelenítést.
  • Semlegesíti a szabad gyököket, hozzájárul a normális emésztéshez és tisztításhoz.
  • 100 kapszula, 50 adag

MI VAN A MÁJMAXBAN?

Máriatövis (80% szilimarin - standardizált magkivonat) - A máriatövist antioxidánsként használják (10-szer erősebb, mint az E-vitamin). Az ősidők óta használják, elsősorban a megfelelő májműködés támogatására. Serkentheti a fehérjeszintézist a májban, és így segíti a májat a károsodott sejtek pótlásában.A Sylimarin akár 35%-kal növeli a glutation szintjét a májban.

Articsóka kivonat (levél, standardizált 5% Cynarin) - A Cynarin a szerves kávésav származéka, amely a máj- és vesesejtekre hatva növeli az epe- és vizelettermelést. Az articsóka szedése után kiválasztódó epe hígabb és folyékonyabb, ami csökkenti a máj terhelését, miközben segít eltávolítani a nem kívánt anyagokat a vérből.

Articsóka kivonat (egészben) - Az articsókából származó anyagok segítik a Cynarin hatásának felerősítését (lásd fent).

N-acetil-L-cisztein - Az N-acetil-L-cisztein a nem esszenciális L-cisztein aminosav módosított formája, amelyhez acetilcsoportot csatoltak. A cisztein acetil-formája a nagyhatású antioxidáns, a glutation előanyaga. Ennek az anyagnak a hiánya okozhatja az edzés utáni lassú regenerálódást és a sérülésekkel szembeni gyengébb védelmet.

L-metionin - Az L-metionin egy szabad formájú aminosav, amely hozzájárul a SAMe és az L-cisztein szintéziséhez, amely a glutation egyik összetevője.

Inozitol - A kolinnal együtt ezek az összetevők ideálisak arra, hogy megakadályozzák a zsírok felhalmozódását a májban, és javítsák azok szállítását és anyagcseréjét.

Kolin-bitartarát - A kolin hozzájárul a normál májműködés és a normál lipidanyagcsere fenntartásához. Ezenkívül tökéletesen kiegészíti az Inositolt.

Glutation - A glutation egy antioxidáns, amelyet a szervezet minden sejtje használ. A glutationpótlás hasznos a sejtek saját glutationjának támogatására, és így a teljes glutationrendszer hatékonyságának fenntartására.

SAMe - A SAMe az S-Adenozil-L-Methionin rövidítése. Ezt a formát cirrózisban vagy steatosisban (zsírmáj) szenvedő betegeknél vizsgálják. Egy 52 egészséges emberen végzett vizsgálatban a szérum ALT (alanin-aminotranszferáz) 22%-os növekedését tapasztalták 8 hetes szupplementáció során. A SAMe-val kapcsolatos egyéb tanulmányok a csontritiszre és a depresszióra gyakorolt fejhatásokat tartalmazzák.

B2-vitamin (riboflavin) - A riboflavin fontos anyag, amely hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. Antioxidáns hatású a szervezetben. Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség szintjének csökkentéséhez.

B6-vitamin (piridoxin HCl) - Hozzájárul a normál ciszteinszintézishez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a normál immunrendszer működéséhez.

B1-vitamin (tiamin HCl) - A tiamin hozzájárul a normál idegrendszeri és szívműködéshez.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta kétszer 2 kapszulát (reggelivel és vacsorával), összesen 4 kapszulát naponta. Ne lépje túl a napi 4 kapszulát. Vegyen be naponta 4 kapszulát.

Gyermekek elől elzárvatartandó . A termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A felbontástól számított 50 napon belül felhasználható. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Az EU-ban készült.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek