Czech Virus L-Citrulline 350g

Czech Virus L-Citrulline 350g, étrend-kiegészítő Egy aminosav, amelyet elsősorban a sportolók használnak az NO2-termeléshez. A termék citrullint tartalmaz, amely természetes úton erjesztett, és nem tartalmaz ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Czech Virus L-Citrulline 350g, étrend-kiegészítő

Egy aminosav, amelyet elsősorban a sportolók használnak az NO2-termeléshez. A termék citrullint tartalmaz, amely természetes úton erjesztett, és nem tartalmaz szintetikus formákat. A citrullin a szervezetben a karbamidciklusnak nevezett folyamat során keletkezik, amely az ember egyik elsődleges módja a nitrogén eltávolításának a szervezetből. Ez az egész ciklus az ammónia és a szén-dioxid reakciójával kezdődik, amelynek során karbamoil-foszfát, ADP és szervetlen foszfát keletkezik. A karbamoil-foszfát reakcióba lép az ornitinnel, és így citrullin szintetizálódik.

Nitrogén-oxid követelmény

Az L-citrullin egyike a karbamidciklusban részt vevő három aminosavnak az L-argininnel és az L-ornitinnel együtt. Az L-citrullin szedése növeli a plazma ornitin- és argininszintjét, valamint javítja az ammónia újrahasznosítási folyamatát és a nitrogén-oxid anyagcserét. Ennek eredményeképpen olyan területeken alkalmazzák, ahol a nitrogén-oxid releváns, nevezetesen a merevedési zavaroknál.a magas vérnyomás okozta magas vérnyomás, a sportteljesítmény és a szív- és érrendszeri egészség érdekében. Nagyon kevés olyan élelmiszer van, amely jelentős mennyiségű citrullint tartalmaz.

Hatás a fáradtságra és az állóképességre

A kutatások szerint az L-citrullin csökkenti a fáradtságot és javítja az aerob és anaerob edzés közbeni állóképességet. Egyelőre nincs elegendő bizonyíték annak alátámasztására, hogy az L-citrullin kiegészítés javítja a teljesítményt edzés közben. A merevedési zavarok és a vérnyomás tekintetében több kutatásra van szükség, de egy kis számú kutatás alátámasztja a jótékony hatást. A citrullin nagyon fontos a szervezet ammóniaszintjének csökkentésében is, ami különösen fontos a magasabb fehérjetartalmú étrendet követő sportolók számára.

Citrullin vs. Arginin

A kutatások szerint a citrullin szedése jobb választás, mint az arginin önmagában. A citrullin szedése magasabb és egyenletesebb argininszintet eredményez a szervezetben, mint az arginin szedése önmagában. A citrullin szükség esetén nagyon könnyen átalakul argininné, és jobban felszívódik, mint az arginin. Ily módon a citrullin az arginin jobb forrása a szervezet számára, az arginin kétségtelen mellékhatásai nélkül. A citrullinnak nincsenek bizonyított mellékhatásai, és ellentétben al az L-argininnel ellentétben a nagy dózisok nem okoznak gyomor-bélrendszeri zavarokat.

Citrullin vs. Citrullin-malát

A citrullin-malát almasavhoz kötött citrullin, és arányaiban változik - például a Beast Virus 2:1 arányban tartalmaz citrullin-malátot, tehát 2/3-a citrullin és 1/3-a almasav. Ez a forma általában jobb az állóképességi sportokhoz. Ez a termék, a Pure L-Citrulline, természetesen erjesztett, gyógyszerészeti tisztaságú 100% L-Citrulline-t tartalmaz, amely elsősorban az NO2 növelésére alkalmas. A nitrogén-oxid szintjének növelése a fő oka annak, hogy a legtöbb ember citrulint szed. Ez azért van, mert meglehetősen fontos szerepet játszik az izmok oxigénellátásában, megolvaszthata vérereket, és ezáltal növeli a véráramlást és a dolgozó izom tápanyagellátását.

Tiszta L-citrullin

A mi piacunkon még mindig az a vélemény uralkodik, hogy az arginin a legmegfelelőbb kiegészítő a növekedési hormon felpumpálására és kiöblítésére. Ez a vélemény azonban nagyon elavult, és számtalan tanulmány egyértelműen megerősítette, hogy az L-citrullin kiegészítés előnyösebb. Egyes források szerint a citrullin akár kétszer olyan hatásos, mint az arginin önmagában. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a hatást érheti el 2,5 gramm citrullin szedésével, mint 5 gramm argininnel. Nagyobb adagokban az argininnek is vannak mellékhatásai (gyomorgörcsök, felfázás....), amelyekkel a citrullin még mega nagy dózisban sem rendelkezik. Ezenkívül termékünk növényi forrásokból, szintetikus formák nélkül, erjesztéssel jön létre. Tehát a mi szempontunkból az arginin szedése teljesen felesleges, és az L-citrullin szedését javasoljuk. Azt is javasoljuk, hogy az adagolást az edzés előtti edzés határozza meg.

Táplálkozási információk:

Aktív összetevő Adagonként (5g)
L-citrullin 5000 MG

Összetevők:

L-citrullin (természetes forrásból erjesztve)

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 1 adagot (5g) vízzel vagy más itallal (instant BCAA-k, edzés előtti) és igya meg körülbelül 30 perccel a fizikai aktivitás előtt. Nagyobb adagok esetén forduljon szakképzett edzőhöz.

Csomagolás: 350 g

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást

Figyelmeztetés:

Élelmiszerkiegészítő. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.Forduljon orvosához, ha vércukorproblémákkal kezelik.Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.Száraz helyen, 10-25°C-on, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A felbontást követő hat hónapon belül használja fel. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. 18 éven aluliak számára nem alkalmas. Soha ne lépje túl az AJÁNLOTT ADAGOT!

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek