Czech Virus Essential Aminos 360 g

Az Essential Aminos egy 8 esszenciális aminosavból és 1 félig esszenciális aminosavból álló komplex, amely természetes forrásokból fermentált. Kizárólag természetes aromákat és természetes színezéket tartalmaz, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Essential Aminos egy 8 esszenciális aminosavból és 1 félig esszenciális aminosavból álló komplex, amely természetes forrásokból fermentált. Kizárólag természetes aromákat és természetes színezéket tartalmaz, és szukralóz és szteviol-glikozidok keverékével édesített - teljesen cukormentes! Az esszenciális aminosavak azok az aminosavak, amelyeket a szervezet nem tud szintetizálni. Más aminosavakhoz képest az esszenciális aminosavak szintézise nagyon összetett és energiaigényes.Ezért a szervezet számára előnyösebb, ha kész aminosavakat használ, ha hozzájuthat.

AZ ERŐSSÉGRE GYAKOROLT HATÁS

Az EAA-k egyik fő funkciója, hogy a szervezet saját fehérjéinek (izomtömeg, testszövet stb.) képződéséhez nélkülözhetetlen építőelemként szolgálnak. Ily módon hatással vannak az anabolikus anyagcserére (izomépítés). Az EAA-k azonban nagyon alkalmasak olyan étrendben is, ahol a szervezet tökéletesen felhasználható és gyors energiaként tudja őket felhasználni. A katabolikus folyamatok minimalizálódnak, és az edzés után hatékony egyensúly - maximális növekedés - áll be. Az EAA-k szedése edzés előtt, alatt vagy után bizonyítottan növeli az izomszintézist.fehérje és pozitív fehérjeegyensúlyt hoz létre, amely lehetővé teszi a szervezet számára a regenerálódást és a növekedést.

AZ EAA ÉS A PROTEIN KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG

A szervezet általában lebontja a fehérjéből (akár szilárd táplálékból, akár étrend-kiegészítőből) bevitt egyes aminosavakat, mielőtt elkezdené felhasználni és feldolgozni azokat. A lebontási folyamat a gyomorban kezdődik, és a belekben folytatódik. Az emésztési idő a fehérje forrásától függ, a marhahús, a tejsavófehérje vagy az éjszakai (micelláris) fehérje eltérő. Az előemésztett (részben hasított) fehérjét tartalmazó hidrolizátumot tekintették a leggyorsabban emésztődő fehérjének. Ezzel szemben az EAA-kat a szervezetnek nem kell megemésztenie, hanem azonnal felhasználja. A szervezet nagyjából 15-30 perccel a bevételt követően kezdi el felhasználni őket, amikor az aminosavak a vérbe jutnak, és azonnal a szervezet rendelkezésére állnak. Így a szervezet nagyon hatékonyan és gyorsan ellátható a szükséges aminosavakkal.

AZ EAA HASZNÁLATA A KÜLÖNBÖZŐ SPORTÁGAKBAN

Az erő- és állóképességi sportolók egyaránt profitálhatnak a kiváló minőségű EAA-k használatából. Egyszerűen fogalmazva, a nap bármely szakában bevehetők, amikor a szervezetet gyorsan és tökéletesen felhasználható aminosavakkal kell ellátni. A BCAA-khoz képest az EAA-k több esszenciális aminosavat tartalmaznak, a BCAA-k csak 3-at - leucint, izoleucint és valint. Az EAA-k közül azonban a BCAA-knak van a legnagyobb hatása az izomfehérje szintézisére. Általánosságban elmondható, hogy az EAA-k nagyobb számú ember számára lesznek alkalmasak, mint a BCAA-k, azonban szükséges, hogy vegye figyelembe, hogy néhány embernek nagyobb hasznára válhat a BCAA-k szedése. Az EAA-k felhasználhatók testépítéshez, erősemberhez, jégkoronghoz, küzdősportokhoz és még sok máshoz.

Ajánlott adagolás:

  • Egy adagot (12 g) keverjen össze 500-600 ml hideg vízzel, és jól keverje össze. Ne lépje túl a napi 1 adagot (12 g) edzővel vagy táplálkozási szakemberrel való konzultáció nélkül.

Gyermekek elől elzárvatartandó . Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Felbontás után 30 napon belül fogyassza el.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek