Czech Virus CLA 60 tablet

VÁMOK | TERMÉSZETES SEGÍTSÉG A VÁM SÚLYÁNAK CSÖKKENTÉSÉHEZ Természetes összetevője a húsnak és más élelmiszereknek, és a sportolók gyakran használják a fogyás és a súlygyarapodás ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 188 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

VÁMOK | TERMÉSZETES SEGÍTSÉG A VÁM SÚLYÁNAK CSÖKKENTÉSÉHEZ

Természetes összetevője a húsnak és más élelmiszereknek, és a sportolók gyakran használják a fogyás és a súlygyarapodás időszakában. Minden kapszula 1000 mg CLA-t (konjugált linolsav) tartalmaz. A konjugált linolsav a linolsav konjugált dien-izomereinek ( C 18:2 n-6) keverékének általános elnevezése. Az egyes izomereket meg lehet különböztetni. A legfontosabb, leghatásosabbak a c9, a trans 11 és a trans 10, c12. A jelenlegi uniós jogalkotási intézkedések nem teszik lehetővé, hogy a termék további előnyeit a korábbiakhoz képest ismertessük. A weboldal rengeteg hozzáférhető, objektív információt kínál a termék hatóanyagairól.

VÁM | GYÁRTÁS ÉS ANYAGOK

Termékeinket közvetlenül a Cseh Köztársaságban vásároljuk. Ez egy természetes termék, amely alkalmas a fogyásra.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta egy-három tablettát. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Vigyázat ! Ez a termék nem szolgál betegség diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére. Ezekben az esetekben forduljon orvoshoz. Nem alkalmas terhes és szoptató nőknek, valamint allergiásoknak. Ha bármilyen gyógyszert szed, először konzultáljon orvosával, ha ezt a terméket szedi. Ha bármilyen problémát tapasztal, azonnal hagyja abba a termék szedését, és forduljon szakemberhez.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek