Nutrend Creatine Monohydrate 300g

A kreatin-monohidrát egy rendkívül funkcionális, kiváló minőségű és 100%-os tisztaságú kreatin. A por állag lehetővé teszi a könnyű elkészítést és a gyors feloldódást. Szénhidrát-fehérje koncentrátumokkal ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 16 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A kreatin-monohidrát egy rendkívül funkcionális, kiváló minőségű és 100%-os tisztaságú kreatin.

A por állag lehetővé teszi a könnyű elkészítést és a gyors feloldódást. Szénhidrát-fehérje koncentrátumokkal kombinálható. A kreatin fokozza a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású intervallumok során.A jótékony hatás napi 3 g kreatinnal érhető el.

A kreatin egy természetes, belső anyag, amely az ATP-vel (adenozin-trifoszfát) együtt energiát termel az izmokban. Ez az energia az izommunka során gyorsan lemerül, és csak nagyon rövid ideig elegendő. Ezután a kreatin hatására ismét helyreáll. A kreatin táplálékkiegészítőkkel való kiegészítésével növeljük az izomzat kreatin-tartalékait, és így jelentősen felgyorsítjuk az ATP energia termelését.

Tápértékek:

100 g 5 g
Energiaérték 0 kJ/0 kcal 0 kJ/0 kcal
Fehérje 0 g 0 g
szénhidrátok 0 g 0 g
Zsírok 0 g 0 g
kreatin-monohidrát 100 g 5 g

Összetevők: 100% kreatin-monohidrát

Ajánlott adagolás:

  • Edzésnapok: A kreatin-monohidrát napi alapadagja a teljesítmény támogatására és az izomépítés serkentésére 5g (2 összehangolt teáskanál) edzés előtt és 5g edzés után.
  • Nem edzős napokon: reggel 5g reggelihez
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek