Prom-IN Creatine HPLC 500g

Creatine HPLC = tiszta, kiváló minőségű kreatin a Prom-in-tól, amely alkalmas a mennyiségi edzésre! A kreatin hatékonyságát számos szakmai tanulmány bizonyította, és más kiegészítőkkel ellentétben ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 500 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Creatine HPLC = tiszta, kiváló minőségű kreatin a Prom-in-tól, amely alkalmas a mennyiségi edzésre!

A kreatin hatékonyságát számos szakmai tanulmány bizonyította, és más kiegészítőkkel ellentétben teljesen megkérdőjelezhetetlen. A természetben előforduló aminosav, amely csak korlátozott mértékben szintetizálódik, főként a vesékben a metionin, argininin és glicin aminosavakból. A kreatin fokozza a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai intervallumok során.A jótékony hatás már napi 3 g kreatinnal is elérhető.

A kreatin természetes étrendi forrásai elsősorban a vörös húsok és a halak, azaz kizárólag állati eredetűek. A szervezetben lévő kreatin 95%-a a vázizomzatban található, ami azt jelenti, hogy az energiatermelés szempontjából minden izomsejt fontos összetevője.

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai edzések során. Nagyszerű táplálékkiegészítő minden keményen edző sportoló számára, különösen a testépítés és a fitnesz területén.

Tápértékek:

100 g 5 g
kreatin-monohidrát 99 g

4,9 g

Ajánlott adagolás:

  • Felnőttek: naponta 1 adagot (5 g = 1 teáskanál) edzés előtt.
  • Keverjen bele 200 ml gyümölcslevet vagy más gyümölcsitalt
  • Az edzés hosszától és a helyzettől függően naponta legfeljebb 10 g-ot vegyen be, két részre osztva.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek