Extrifit Crea Monohydrate - 400g

A kreatin-monohidrát ma a leghatékonyabb legális táplálékkiegészítő az izomtömeg növelésére és az erő növelésére. Különösen az olyan erősportokban, mint a testépítés, nagy sikert arat. Segít ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 783 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A kreatin-monohidrát ma a leghatékonyabb legális táplálékkiegészítő az izomtömeg növelésére és az erő növelésére. Különösen az olyan erősportokban, mint a testépítés, nagy sikert arat. Segít nagyobb ATP-raktárakat építeni az izomban, és így több energiát biztosít a nagyobb teljesítményhez. Közvetlenül elősegíti az izomfehérje szintézisét, valamint az izomsejtek térfogatának és az izomtömeg növekedését.

A kreatinnal való kiegészítés az egész test izmait keményebbé és teltebbé teszi, több ismétlés érhető el edzés közben. Emellett az izmok edzés közbeni felpumpálásának hatása is jelentősen megnő.

Ajánlott adagolás:

  • nem sportoló - 5 g naponta
  • fitnesz sportoló - 2x 5 g naponta
  • élsportoló - 3x 5 g naponta
  • naponta legfeljebb 4 adag 5 g-ot fogyasszon el.

A használat ajánlott időtartama 8 hét egymás után, amelyet néhány hetes szünet követ. A kreatin egyéni adagja nem lehet kevesebb, mint 3-5 g. Az első 5 napban napi 15-20 g kreatint célszerű bevenni, a nap folyamán elosztva, pl. napi 3-4 alkalommal 5 g kreatint. Ebben a "telítési fázisban" az izmok feltöltődnek kreatinnal, és ezután már csak "fenntartó" adagokat kell bevenni, ami általában napi 5 g (60-80 kg-os testsúlynál). Egy teáskanál körülbelül 5 g kreatint tartalmaz.

A kreatinbevitel az edzés végén vagy közvetlenül az edzés után a legfontosabb. Ilyenkor célszerű kihasználni a kimerült izmok "energiaéhségét", hogy minél több energiatartalékot felszívjanak.

A kreatin hatása már néhány napos használat után látható.

Az L-karnitin egyidejű alkalmazása szintén előnyös, különösen a csökkentő diéták során. A kávéból vagy más italokból származó túlzott koffeinbevitel negatív hatással van a kreatin-monohidrátra. - csökken a hozzáférhetősége, és a kreatin nagyobb mértékben kezd kiválasztódni az izmokból.

Tápértékek 100 grammonként:

Energiaérték 1512 kJ/360 kcal
kreatin-monohidrát 99,5 %

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek