CannaCare Kapky s CéBéDé 9%, 7 ml - Noc

CannaCare Cseppek CéBéDé-vel 9% Olaj estére - belső és külső használatra, magas CBD-tartalommal a mentális fittség és az immunrendszer megfelelő működésének fenntartása érdekében. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

CannaCare Cseppek CéBéDé-vel 9% Olaj estére - belső és külső használatra, magas CBD-tartalommal a mentális fittség és az immunrendszer megfelelő működésének fenntartása érdekében. Javítja az alvás minőségét és hosszú távon támogatja a normál idegrendszeri működést. TIPP: nézze meg a cbd olaj összehasonlításunkat.

bevezetés_piktogramok_2

A CC Drops CéBéDé különösen alkalmas a következőkre

  • egészséges alvás
  • az immunrendszer megfelelő működése
  • a normális mentális tevékenység fenntartása mentális stressz és megterhelés során
  • az idegrendszer és a szív- és érrendszer megfelelő működésének hosszú távú támogatása.
  • egészséges bőr állapota
  • a sejtek védelme az oxidatív stresszel szemben
  • az emésztőrendszer megfelelő működésének támogatása
  • kiegyensúlyozott energia-anyagcsere
  • normális véralvadás
  • a szervezet általános egészségének fenntartása

A kannabinoidok és terpének aránya a CC cseppekben a CéBéDé 9% -os CéBéDé-vel

Pillanatkép 2020-05-13 12.51.59

A terpének, vagy illóolajok a kannabisz virágai által kiválasztott anyagok, amelyek segítenek növeli a CéBéDé felszívódását, és ezáltal fokozza terápiás hatását. A CéBéDé-vel együtt tehát szinergikus hatást fejtenek ki.

A CannaCare termékek nem csapják be Önt!

Csak azt vesszük el a kannabiszból, amire szükségünk van. A CéBéDé és a CéBéGé kannabinoidoknak nincs bódító hatása. Ezért nem fog nem kívánt változásokat tapasztalni a tudatállapotában, miközben a termékeinket használja. A termék nem tartalmaz TéHáCé-t.

Homoktövis olajjal dúsítva - teljesen egyedülálló kombináció

Pillanatkép 2020-09-30 8.40.28-kor

Ahomoktövisolajnak számos jótékony hatása van az emberi szervezetre. A homoktövis használata nagyon hosszú múltra tekint vissza - már Tibetben, Mongóliában és Indiában is használták, ahol pótolhatatlan helye volt, de már az ókori Görögországban és Rómában is. A kannabinoidokkal való jótékony szinergiájának köszönhetően úgy döntöttünk, hogy termékeinkben a két fő összetevő egyikeként használjuk.

A homoktövisolajnak köszönhetően a CannaCare cseppek telítetlen zsírsavakban, tanninokban, vitaminokban és flavonoidokban gazdagok.

vitaminok_siroke

A-vitamin, béta-karotin

Az A-vitamin részt vesz az immunrendszer normál működésében, valamint a normál látás, a bőr és a nyálkahártyák fenntartásában.

C-vitamin

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához az intenzív testmozgás alatt és után. Hozzájárul a kollagén termeléséhez is, amely az erek, porcok, íny, fogak, csontok és a bőr normál működéséhez szükséges. Részt vesz az idegrendszer működésében és az energiaanyagcserében. Segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, a vas felszívódásában, valamint csökkenti a fáradtság és a kimerültség mértékét.

E-vitamin

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

K-vitamin

A K-vitamin hozzájárul a véralvadáshoz és a csontok normál egészségének fenntartásához.

Háromértékű

A tanninok antioxidánsok és segítik a normál emésztési funkciókat.

B6-vitamin

A B6-vitamin részt vesz az idegrendszerben és az energiaanyagcserében. Hozzájárul a vörösvértestek képződéséhez és az immunrendszer normál működéséhez. Segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség mértékét, valamint szabályozza a hormonális aktivitást. Szerepet játszik a normál fehérje-, glikogén- és homocisztein-anyagcsere fenntartásában.

Honnan tudom, hogy a CC Drops melyik koncentrációja a legjobb számomra?

Általában a gyengébb koncentrációk (3%, 9%) alkalmasak hosszú távú megelőző használatra. Ezzel szemben az erősebb koncentrációk (15%, 21%) célzottabb felhasználásra alkalmasabbak.

Pillanatkép 2020-09-30 8.44.19-kor

Ügyfélélmény

A CéBéDé erős jelenlétet épít a sportban és a társadalomban. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően támogatja a teljesítményt, valamint mélyreható regenerációt biztosít, és nem utolsó sorban Végül, de nem utolsósorban kiegyensúlyozza mindazok érzelmi szintjét, akiknek nyomás alatt kell cselekedniük és dolgozniuk.

"A CéBéDé segít eldobni a gondjaimat és nyugodtan, kiegyensúlyozottan elaludni"

"A CéBéDé-nek köszönhetően nem forgolódom az ágyban percek tucatjait, és nem ébredek fel éjszaka gondolatokkal teli fejjel. Ha zsúfolt napom van, tudom, hogy tökéletesen rendezi a gondolataimat, és kiegyensúlyozottan alszom el, majd felfrissülve és feltöltődve ébredek a napra."

Matěj V.

Összetevők

Összetevők.

vegan_tanúsítványok01

Csomagolás

7 ml


Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek