BrainMax CéBéDé NATURAL, 10%, 10 ml

BrainMax CéBéDé NATURAL, 10%, 10 ml CéBéDé olaj, amely számos más jótékony hatású kannabinoidot is tartalmaz. A BrainMax CéBéDé Natural egy olyan ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

BrainMax CéBéDé NATURAL, 10%, 10 ml

CéBéDé olaj, amely számos más jótékony hatású kannabinoidot is tartalmaz. A BrainMax CéBéDé Natural egy olyan természetes termék, amelynek előállítása nagy tisztaságotért el. Flavonoidokat és fenolokat tartalmaz a hatás fokozása érdekében.

Ha többet szeretne megtudni Cébédéről, látogasson el a BrainPedia.cz oldalra.

A tudósok világszerte kutatják a kannabinoidok (CéBéDé) hatásmechanizmusát. A sokéves kutatásnak köszönhetően már számos tanulmány igazolja a CéCéBéDé, amelyek az endokannabinoid rendszerünkre gyakorolt hatása révén valósulnak meg. Az endokannabinoid rendszer a testünkben lévő receptorok sejtes hálózata, amely a testünk szabályozásáért és egyensúlyáért felelős.

Nincs pszichotróp hatás! Csak a legjobbat vesszük a növényekből!

A CéBéDé szedésekor nem kell aggódnia a pszichotróp hatások miatt.a hírhedt cannabinoid TéHáCé. A CéBéDé vagy CéBéGé kannabinoidok nem mérgezik a testet és a pszichét. Termékeink használata során nem fog nemkívánatos változásokat tapasztalni tudatállapotában, és nem kell aggódnia a volán mögé kerülés vagy a rendőrségi ellenőrzések miatt.

A CéBéDé (kannabiszolaj) egészségre vonatkozó állításai

 • Normális szívműködés - Immunrendszer.
 • Normál bőrállapot.
 • Normális vércukorszint.
 • A szív- és érrendszer normális működése - Koleszterinszint.
 • Az izmok és ízületek normális működése.
 • Természetes védekezés - immunrendszer.

*A kenderolajra vonatkozó, a kenderolajra vonatkozó, az EK-rendelet alapján jóváhagyott, egészségre vonatkozó állítások. A módosított, az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló 1924/2006/EK rendelet (a továbbiakban: a tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló 1924/2006/EK rendelet).1924/2006").

Hogyan működik a CéBéDé?

A kannabinoidok testünkre gyakorolt hatásmechanizmusát úgy lehetne hasonlítani, mintha feloldanák a Az endokannabinoid rendszerünkben (EC), ahol a kannabinoidok a kulcsok, az EC-receptorok pedig a zárak. A CéBéDé vagy CéBéGé szedésével olyan kulcsokat juttatunk a szervezetbe, amelyek feloldják a zárakat - a receptorokat - a sejtekben. A receptorok e teljes hálózata alkotja az endokannabinoid rendszerünket (EC), amely a tudomány szerint a hangulat, a memória, a motorikus és a mozgásszervek, valamint a testmozgás mindenre hatással van. az immunrendszer működésére, a szaporodásra, a csontok növekedésére, a fájdalomérzetre, az étvágyra és az alvásra. Az EK fő feladata a szervezet belső egyensúlyának fenntartása. A legújabb tanulmányok szerint a CéBéDé és a CéBéGé az, ami segít az endokannabinoid receptorokra hatva visszaállítják a szervezet belső egyensúlyát.

Kinek szól a CéBéDé?

A CéBéDé alkalmas a fájdalommal, stresszel, ***, alvással, szorongással vagy kognitív egészséggel küzdő egyének számára.

Fő jellemzők

 • Bio és vegán összetevők.
 • Az EU-ban készült termék.
 • Cannabinoidokkal és terápiás terpénekkel formulázva a testre és elmére gyakorolt maximális hatás érdekében.
 • 1000 mg Teljes spektrumú CéBéDé olajok (kb. 5 mg cseppenként).
 • SzuperkritikusCO2 extrakcióval kivont kannabisz - a legtisztább kivonat, a legtisztábba legmagasabb százalékban természetes anyagok és káros oldószerek nélkül, mint például. Nem használunk más, káros hatású vegyszereket, mint például az alkohol vagy a bután extrakció.
 • Más kannabinoidokat is tartalmaz, mint például CBN, CBV, CéBéGé, terpéneket, flavonoidokat és fenolokat.

Egészségügyi állítások a Nemzeti Egészségügyi Intézet várólistájáról. A ***gyulladás szót nem szabad használni.

Adagolás

10 ml-eskiszerelés = 250 csepp, 1 csepp = 4 mg CéBéDé.

Megjegyzés: Az olajok aromaterápiára szolgálnak.

Csomagolás 10 ml.
További információk. A CéBéDé termékek esetében a megengedett határérték 1%. A fogyasztás után korlátozások nélkül lehet gépjárművet vezetni. A terméket 3 akkreditált laboratóriumban tesztelték (1x a gyártó által, 2x kontrollvizsgálat). A termék hordozó olaja kender.
Figyelmeztetés: A CéBéDé olaj használata terhesség és szoptatásalatt kerülendő. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia 2018-as tanulmánya arra figyelmeztette a nőket, hogy a baba fejlődését érintő lehetséges kockázatok miatt kerüljék a marihuánát a terhesség alatt. Bár a tanulmány a TéHáCé pszichoaktív anyagra összpontosított, nem ismert, hogymilyen módon befolyásolja a magzat egészségét, ezért jobb, ha a szülés utánra hagyjuk. (Pontosabban, miután abbahagyta a szoptatást).

A CéBéDé nem alkalmazható például bizonyos típusú, epilepszia kezelésére használt gyógyszerekkel együtt. A CéBéDé gátolja a citokróm P450 (CYP450) nevű enzimet, amelyet bizonyos gyógyszerek metabolizálására használnak. A CéBéDé a CYP450 működésébe való beavatkozással növelheti e gyógyszerek toxicitását vagy csökkentheti azok hatékonyságát. Egyéb olyan gyógyszerek, amelyekkel való egyidejű alkalmazása várhatóanés előzetesen meg kell beszélni orvosával:

 • Ritmuszavar elleni gyógyszerek, például kinidin.
 • Antikonvulzív szerek -Tegretol (karbamazepin) és Trileptal (oxkarbazepin).
 • Gombaellenes szerek - Nizoral (ketokonazol) és Vfend (vorikonazol).
 • Antipszichotikumok - Orap (pimozid).
 • Atípusos antidepresszánsok - Remeron (mirtazapin).
 • Benzodiazepin nyugtatók - Klonopin (klonazepám) és Halcion (triazolám).
 • Immunszuppresszív gyógyszerek - Sandimmune (ciklosporin).
 • Makrolid antibiotikumok - klaritromicin és telitromicin.
 • Migrén kezelésére szolgáló gyógyszerek - Ergomar (ergotamin).
 • Opioid fájdalomcsillapítók - Duragesic (fentanil) és alfentanil.
 • Rifampin alapú gyógyszerek a tuberkulózis kezelésére.
Ha Ön ezeket a gyógyszereket szedi, az nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a CéBéDé szedését. E kölcsönhatások közül sok enyhe, és nem igényel kezelési módosítást.
A CéBéDé-t gyakran csak néhány órával a gyógyszeradagja után kell bevennie.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Tartsa hűvös, száraz helyen.
CéBéDé szállítása és szállítása: Mivel a CéBéDé olaj olajos, ha a CéBéDé palackot nem hordják a kezükben. a dobozban, az üvegcsén lévő olaj meglazíthatja a menetet, ami miatt a menet könnyen elfordulhat, és az üvegcse szivároghat. Ezért a CéBéDé-t az eredeti dobozában kell szállítani. A doboz méretre készült, hogy a CéBéDé palack ne mozduljon el, és így ne csavarodjon ki. Kérjük, hogy a csomagolást újrahasznosítani szíveskedjen.

Emlékezz a

Kulcsfontosságú információk a CéBéDé-ről

A CéBéDé egy 100%-ban természetes termék, amely az endokannabinoid rendszer receptoraira hat.amelynek feladata a szervezetben a homeosztázis, vagyis a szervezetünk belső egyensúlyának előidézése.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek