Biotech USA Vitamin D3 150g

AD3-vitamin fontos szerepet játszik az emberi szervezet számos élettani funkciójában.A D3 hozzájárul a normál izom-, ideg- és immunrendszeri működéshez. Minden 5 g-os adag 400 NE-t ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

AD3-vitamin fontos szerepet játszik az emberi szervezet számos élettani funkciójában.A D3 hozzájárul a normál izom-, ideg- és immunrendszeri működéshez. Minden 5 g-os adag 400 NE-t tartalmaz.

Adagolás:

Keverjen össze 1 adagot (5 g) 100 ml vízben. Naponta egyszer vegye be.

Tápértékek:

1 adag (5 g)
%RHP*
D3-vitamin
10 µg (400 NE)
200%

*%RHP = Élelmiszer-beviteli referenciaérték

Összetevők:

Inulin, aroma, sav (citromsav), édesítőszer (szukralóz), só, kolekalciferol, színezék (tartrazin) ***. *** Tartrazin: Gyermekeknél károsan befolyásolhatja az aktivitást és a figyelmet.

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő. Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Allergiafigyelmeztetés: a termék összetevőiben lévő allergének félkövér betűvel szedve .

Csomagolás: 150 g

Tétel: 5 g

Adagok száma csomagonként: 30

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek