Biotech USA 100% Creatine Monohydrate 500g

A kreatin népszerűsége 1995 óta töretlen. A legtöbb kutatás bebizonyította, hogy milyen sikeresen növeli az erőt és a testsúlyt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kreatin-monohidrát a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A kreatin népszerűsége 1995 óta töretlen. A legtöbb kutatás bebizonyította, hogy milyen sikeresen növeli az erőt és a testsúlyt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kreatin-monohidrát a legnépszerűbb és leghatékonyabb táplálékkiegészítő a sportolók körében. A szervezet a kreatin-monohidrátot az ATP-szintézis során használja fel. A kreatin fontos szerepet játszik az izomösszehúzódásban.

Az izomösszehúzódás energiaforrása az ATP (adenozin-trifoszfát). Az ATP úgy szolgáltat energiát, hogy egy foszfátmolekulát leválaszt egy másik vegyület, az ADP (adenozin-difoszfát) képződésére. Sajnos az izomszövetben csak kis mennyiségű ATP tárolódik. A kreatin leadja foszfátmolekuláját az ADP-nek, így ismét ATP keletkezik, amelyet az izmok az összehúzódás során felhasználhatnak. Minél több kreatint juttatsz az izmokba, annál több ATP-t tudnak termelni.

A kreatin-monohidrát nagyon népszerű, és számos gyártó állítja elő, ami minőségi különbségeket eredményez a termékek között. Ebben a rangsorban a piacon kapható legjobb kreatin-kiegészítőket rangsoroltuk. A BioTech termékeket folyamatosan laboratóriumokban tesztelik, és bebizonyosodott, hogy a BioTech 100% kreatin-monohidrát gyógyszerészeti minőségű termék.

Tápértéktáblázat:

100 g
Energiaérték 1300 kJ/300 kcal
Fehérje 0 g
szénhidrátok 0 g
zsírok 0 g
kreatin-monohidrát 100 g

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze 1 adagolókanál (5 g) 100% kreatin-monohidrátot 500 ml kedvenc italával.
  • Indulási fázis: az első héten naponta 20 g-ot (4-szer 5 g), két adagot edzés előtt és két adagot edzés után.
  • Fenntartási fázis: az első hét után napi 10 g (5 g edzés előtt és 5 g edzés után).

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek