Biotech USA 100% Glutamine 500g

A BiotechUSA 100% L-Glutamin 1000 g az izomnövekedés, -védelem és -regeneráció fontos eszköze. A glutamin beadása elősegíti a növekedési hormon termelődését és antikatabolikus állapotot hoz ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A BiotechUSA 100% L-Glutamin 1000 g az izomnövekedés, -védelem és -regeneráció fontos eszköze. A glutamin beadása elősegíti a növekedési hormon termelődését és antikatabolikus állapotot hoz létre.

A glutamin egy nem esszenciális aminosav, amely az izomban található szabad aminosavak nagy részét alkotja. Támogatja az izomsejtek és az immunrendszer megfelelő működését, gátolja a fehérje katabolizmust és javítja a nitrogén egyensúlyt. A fehérvérsejtek fontos szubsztrátja. Kimerülése megerőltető, hosszan tartó testmozgás után hiányához és a fehérvérsejtek funkcionális alkalmasságának károsodásához vezethet.

A glutamin az izomnövekedés, -védelem és -regeneráció fontos tényezője. A glutamin beadása elősegíti a növekedési hormon termelődését és antikatabolikus állapotot hoz létre. A glutamin használata különösen hasznos a szénhidrátcsökkentő diéta során.

Összetevők:

100% L-glutamin

Ajánlott adagolás:

  • 1 adagolókanál (5 g) edzés előtt és után (250 ml vízzel vagy gyümölcslével elkeverve).
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek