Big Zone Protein Juice 1000g

A szokásos tejsavófehérje-koncentrátum mellett más fehérjeformák is léteznek. A cukor-, zsír- vagy fehérjetartalomban mutatkozó különbségek a gyártás során alkalmazott szűrési eljárások eredménye. Itt az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A szokásos tejsavófehérje-koncentrátum mellett más fehérjeformák is léteznek. A cukor-, zsír- vagy fehérjetartalomban mutatkozó különbségek a gyártás során alkalmazott szűrési eljárások eredménye. Itt az adott fehérjetípus különböző formáinak kísérőanyagai vagy maradékai is kiszűrhetők.

Az úgynevezett ultraszűrési eljárással tejsavófehérje-izolátumot állítanak elő. Az izolátum leginkább alacsonyabb cukor- és zsírtartalmáról, valamint magasabb fehérjetartalmáról ismert. Az ultraszűrési eljárás a laktóz utolsó maradványait is kiszűri, ami sokkal jobb kompatibilitást eredményez. Pontosan ezért választják gyakran az izolátumot a laktózérzékeny ügyfelek.

Ez az izolátum a ritkább izolátumtípusok közé tartozik, nevezetesen azok közé, amelyek konzisztenciája alszik.hasonlít a gyümölcsléhez, jeges teához vagy más üdítőitalokhoz. Az értékeket egyáltalán nem kell elrejteni. A fehérjetartalom 100 grammonként 82-84 gramm, kevesebb mint 0,5 gramm cukor és 0,2 gramm zsír mellett. Ez egy ízletes és frissítő érzés, akár a megszokottól való üdítő szünetként.vagy hűvös és gyümölcsös mentőitalként diétázó sportolóknak.

Tápértékek:

100 g 1 adag (30 g)
Energiaérték 1503 kJ/354 kcal 451 kJ/106 kcal
Zsírok 0,8 g 0,2 g
- ebből telített zsírsavak 0,4 g 0,1 g
Szénhidrátok 2,2 g 0,66 g
- ebből cukrok 1,4 g 0,4 g
Szál
Fehérje 83,2 g 25 g
0,78 g 0,24 g

*A tápértékadatok a multivitaminos változaton alapulnak. A tápértékadatok más ízek esetében némileg eltérhetnek.

Összetevők:

Tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: napraforgó lecitin), citromsav, aroma, színezék: béta-karotin (1%IG), édesítőszer: szukralóz.

Protein Juice pontokban:

  • ízletes gyümölcsízek
  • magas fehérjetartalom
  • rendkívül alacsony cukor- és zsírtartalom
  • a tökéletes változatosság a szokásos "turmixok" helyett.

Adagolás:

  • Keverjen 30 g-ot (1 adagolókanál) 300 ml hideg vízbe, lehetőleg edzés előtt és után. Keverjük össze egy shakerben.
  • Szükség szerint futás közben is használható

Csomagolás: 1000 g

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást.

Figyelmeztetés: Sportolók számára különösen alkalmas élelmiszer. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Ne tegye ki napfénynek vagy közvetlen napfénynek. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Allergiafigyelmeztetés: A termék összetevőiben található allergének félkövér betűvel vannak kiemelve.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek