Big Zone Battle Whey 1000g

Miért tejsavó? A sportoló lehető legmagasabb szintű regenerálódásának biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy a szervezetet anabolikus állapotban tartsuk. Súlyos edzés során a szervezet nyomás alatt van, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Miért tejsavó?

A sportoló lehető legmagasabb szintű regenerálódásának biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy a szervezetet anabolikus állapotban tartsuk. Súlyos edzés során a szervezet nyomás alatt van, amely ennek következtében a katabolikus hormonok kiválasztásával reagál. Ennek az állapotnak a visszafordításához elengedhetetlen a szervezet fehérjével való ellátása, mivel az serkenti a fehérjeszintézist és beindítja a szükséges regenerációs folyamatokat.

BigZone Battle Whey - A végső fehérje nem hagyományos ízekben (Review)A test különösen hatékonyan reagál60 perccel a stressz (edzés, tevékenység)befejezése után, ebben a szakaszban nagyon érzékenyen reagál a tápanyagokra, és szivacsként szívja fel azokat, hogy kilépjen a katabolikus állapotból. Itt történik a tejsavófehérje gyors emésztése. A tejsavófehérje előnye, hogy 45 percen belül bejut a véráramba. Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy minden regenerációs folyamatot elindítson.

Sok sportoló ismeri az edzés utáni rendkívüli kiteljesedés érzését. Általában lapos has és teltségérzet társul hozzá. A következő étkezés kínszenvedés, mert nem minden gyomor tele van az egyéniaz egyéni étrend optimálisan képes nagyobb mennyiségű fehérjét megemészteni. Ez késlelteti a véráramba való bejutást, és megsemmisíti a tejsavó gyorsasági előnyét.

100g-onként 30 g-os adagban
Energiaérték 1646 kJ 493,8 kJ
389 kcal 116,7 kcal
Zsírok 6,4 g 1,92 g
Amelyből telítődik 3,6 g 1,1 g
Szénhidrátok 8,4 g 1,8 g
Melyek közül a cukrok 6,1 g 1 g
Fehérje 73,2 g 22 g
0,76 g 0,23 g
Szál
Aminosav spektrum
L-izoleucin 6 g 1,8 g
L-Leucin 11,1 g 3,33 g
L-lizin 9 g 2,7 g
L-Valin 5,7 g 1,71 g
L-fenilalanin 3,3 g 0,99 g
L-treonin 6,5 g 1,96 g
L-metionin 2,1 g 0,63 g
L-triptofán 1,8 g 0,54 g
L-Glutamin 16,7 g 5 g
L-Aspargin 10,5 g 3,15 g
L-arginin 3 g 0,9 g
L-Prolin 5,3 g 1,59 g
L-Serin 5,2 g 1,56 g
L-Alanin 4,9 g 1,47 g
L-glicin 1,9 g 0,57 g
L-tirozin 3,1 g 0,93 g
L-Hisztidin 2 g 0,6 g
L-cisztein 2,2 g 0,66 g


Miért a Big Zone Battle Whey?

Az összes szükséges emésztőenzimet (bromelain, papain és különösen a laktáz)hozzáadják, hogy ellensúlyozzák ezt a problémát. A hozzáadott enzimek kiveszik a gyomor feladatát, hogy megfelelő mennyiségben biztosítsa vagy előállítsa azokat. Ezzel a kiegészítéssel a Big Zone Battle Whey sokkal emészthetőbb és növeli a fehérje felszívódását.

A sportoló sokkal kevésbé lesz jóllakott, mivel a fehérje sokkal gyorsabban halad át az emésztőrendszeren. Ezáltal minimálisra csökken a puffadás és a teltségérzet, és a regenerációs folyamatok gyorsabban helyreállnak.

A termék előnyei:

  • Emésztőenzimek hozzáadása
  • Jobb emészthetőség
  • Javított fehérje felszívódás
  • Alkalmas laktózérzékenyek számára is.
  • Krémes állag
  • Tökéletes íz
  • Ezzel mindig készen állsz a harcra.

Ajánlott adagolás:

  • Adjon 30 g port (egy adagolókanál) 150 ml hideg vízhez, és rázza össze 20 másodpercig egy shakerben.
  • Alkalmas edzés után, majd a nap bármely szakában szükség szerint.

Vigyázat!

Legfeljebb 25 °C-on, gondosan lezárva, szárazon, közvetlen napfénytől és fagytól védve tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek