Prom-IN BCAA maximal 2:1:1 + Nitric oxide 240 tablet

BCAA MAXIMAL 2:1:1 + nitrix-oxid - Az elágazó láncú aminosavak megvédik az izomtömeget a pusztulástól. Már ez a rövid nyilatkozat is jó ok lenne arra, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 400 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

BCAA MAXIMAL 2:1:1 + nitrix-oxid - Az elágazó láncú aminosavak megvédik az izomtömeget a pusztulástól. Már ez a rövid nyilatkozat is jó ok lenne arra, hogy kiegészítsük őket. A leucin, az izoleucin és a valin (együttesen a BCAA angol rövidítéssel említik) a nyolc alapvető fontosságúaminosavak, amelyeket be kell venni, mert a szervezet nem tudja előállítani őket. Azonban még ezek között is kivételes helyzetben vannak, mert az izomfehérjét alkotó egyéb aminosavak spektrumában egy egész harmadot foglalnak el! Természetes formában a tejsavófehérje a leggazdagabb, ezért a Promil Laktofit fehérjekoncentrátumai olyan kiváló minőségűek.

Az elágazó láncú aminosavak BCAA + nitrix-oxid (arginin-alfa-ketoglutarát) kombinációja egyedülálló. Az arginin e sója teljesen kivételes tulajdonsággal rendelkezik: nitrogén-oxidot termel az erek endotélsejtjeiben, egy olyan anyagot, amely a szervezetben olyan sok pozitív egészségügyi hatást fejt ki a szervezetben, hogy felfedezéséért orvosi Nobel-díjat kapott. Különösen érdekel bennünket, hogy hatása kitágítja az ereket és javítja a dolgozó izmok vérellátását. Ez azt jelenti, hogy sokkal több oxigén és tápanyag - és természetesen az elágazó láncú aminosavak - jutnak el hozzájuk. A BCAA és az arginin-alfa-ketoglutarát kombinációja ezért egyedülálló, és jelentősen növeli a bevitt elágazó láncú aminosavak hatását és hasznosulását.

Összetevők:

Átlagos tápértékadatok 100 g termékre vetítve:
Energiaérték 1680 kJ
Fehérje 98 g
Aminosavak 1 kapszulában:
L-izoleucin 100 mg
L-Leucin 200 mg
L-Valin 100 mg
Egyéb hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:
Arginin-alfa-ketoglutarát 100 mg

Adagolás:

Edzésnapokon 3-5 grammot körülbelül 60 perccel az edzés előtt, és további 3-5 grammot közvetlenül az edzés után. Pihenőnapokon ezt a két adagot fehérjeétkezéssel (shake) vegye be. A teljes napi adag nem haladhatja meg a 10 grammot.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek