Czech Virus BCAA 1800mg 150 tablet

BCAA 1800MG TABS | EXTRÉM MENNYISÉGŰ BCAA EGY BCAA TABLETTÁBAN Az 1800MG TABS elágazó láncú aminosavak (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) szabad formában 1800mg Bcaa-val egy tablettában, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

BCAA 1800MG TABS | EXTRÉM MENNYISÉGŰ BCAA EGY BCAA TABLETTÁBAN

Az 1800MG TABS elágazó láncú aminosavak (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) szabad formában 1800mg Bcaa-val egy tablettában, minimális kötőanyaggal (1,5%). Ezt a tablettatípust új technológiával gyártják, ahol minimális mennyiségű kötőanyagot használnak - általában a gyártók 15-50%-ban nem emészthető kötőanyagot használnak. A Bcaa segíthet az izomtömeg védelmében és javíthatja a kemény edzés utáni regenerálódást, különösen alkalmasak a tömegnövelő időszakban.

A Bcaa az izomszövetet alkotó összes aminosav jelentős részét teszi ki. Intenzív fizikai megterhelés hatására a glikogénből képződött energiatartalék kimerül, és az elágazó láncú aminosavakból történő energiatermelés veszi át a helyét. Ez a kedvezőtlen helyzet megelőzhető az elágazó láncú aminosavak (BCAA) adagolásával.

A termék előnyei:

  • 1800mg Bcaa egy tablettában - Csak 2-4 tabletta szükséges a teljes adaghoz (a konkurens termékek akár 4-szer annyi tablettát is tartalmazhatnak!!)
  • Minimum emészthetetlen kötőanyag (1,5 %) magnézium-sztearát formájában.
  • Legolcsóbb Bcaa tabletták a piacon

Gyártás és összetevők:

A BCAA 1800MG TABS-t közvetlenül a Cseh Köztársaságban vásároljuk a legnagyobb importőrtől, aki minden egyes tételt megvizsgál a szennyeződések szempontjából. A csomagolást ezután egy sokéves hagyományokkal rendelkező, főként a külföldi piacra termelő, prágai székhelyű vállalat végzi.

Vizsgált anyagok:

Aleucin az egyik olyan esszenciális aminosav, amelyet a szervezet nem tud előállítani, ezért a táplálékkal kell bevinni. Számos funkciója van - támogatja a vércukorszint fenntartását, ellensúlyozza a katabolikus folyamatokat és részt vesz az izomfehérjék szintézisében. Szabályozza a vércukorszintet is, részt vesz az izom- és csontszövetek növekedésében és regenerációjában, valamint a növekedési hormon termelésében. Véd az izomtömeg sérülés vagy stressz miatti fehérjevesztése ellen.

Az izoleucin egy esszenciális elágazó láncú aminosav (felszívódó közvetlenül az izomba) általában fokozott állóképességgel és izomgyógyulással jár.és ezért ajánlott sportolók, testépítők és mások számára, akik átesnek nagyobb fizikai megterhelésre, és akik növelni kívánják izomtömegük mennyiségét. A valin egyike azon aminosavaknak, amelyek az elasztin, egy kollagénszerű fehérje részét képezik, amely az állati szövetek rugalmas rostjainak fő alkotóeleme.

A valin a triptofánhoz, fenilalaninhoz és tirozinhoz hasonlóan befolyásolja bizonyos neurotranszmitterek felszívódását az agyban. SzukcinilCoA vegyületet biztosít egy fontos biokémiai reakcióhoz, amelyet Krebs-ciklusnak neveznek. Támogatja a leucin és az izoleucin hatását.

Tápértékek:

Energiaérték 391,2 kcal / 1643 kJ
Fehérje 97,8 g
Szénhidrátok 0 g
Zsírok 0 g

BCAA tartalom (tablettánként) 1800 mg
- ebből L-Leucin 900 mg
- ebből L-izoleucin 450 mg
- ebből L-valin

450 mg

Összetevők:

L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin Egyéb összetevők: magnézium-sztearát (1,5%)

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 2-4 tablettát elegendő vízzel. Ne lépje túl a napi 10 tablettát (18 g) - ajánlott napi adag.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek