Nutrend Arginine 120 kapslí

Arginin Anabolic Acid - A tiszta aminosav Arginin optimális beviteli formája jelentős anabolikus hatással. Alkalmas az étrend kiegészítésére a minőségi izomtömeg építése során, valamint ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Arginin Anabolic Acid - A tiszta aminosav Arginin optimális beviteli formája jelentős anabolikus hatással.

Alkalmas az étrend kiegészítésére a minőségi izomtömeg építése során, valamint a katabolikus folyamatok elleni általános védelemre.

Az arginin alapvető funkciója a szövetek vérellátásának növelése (a nitrogén-oxid NO fokozott termelésén keresztül), a magasabbnövekedési hormon (szomatotropin - STH) termelése, a reproduktív szervek működésének javítása és a férfiaknál a spermatogenezis (spermiumtermelés) fokozása

Alkalmas:

 • növeli az izomtömeget - növeli a szomatotropin (növekedési hormon - STH) termelését
 • fokozza a vérkeringést - a nitrogén-oxid (NO) segítségével
 • az immunrendszer támogatása
 • a gyógyulási folyamat felgyorsítása
 • az erő növelése és az izmok növekedésének és megőrzésének elősegítése
 • a koleszterinszint csökkentése
 • növeli a spermiumtermelést
 • kielégítő szexuális élet

A hatóanyag jellemzői:

Az L-argininnek számos olyan funkciója van a szervezetben, amely az anabolikus folyamatokhoz kapcsolódik. Az arginin egy nem esszenciális aminosav, amelynek számos fontos szerepe van a szervezetben. A jobb megértés érdekében fel kell sorolni legalább az arginin hatásainak alapvető irányait. A két fő hatás egyike a szervezetben az arginin, mint a nitrogén-oxid (NO) termelésének prekurzora, amely a test perifériás részein értágító (tónuscsökkentő) hatást fejt ki a simaizomzatra. izomzat - végső soron ez azt jelenti, hogy az erek kitágulnak, megnő aa véráramlás megnő, lehetővé téve a periféria tápanyag- és oxigénellátását.

Két lehetséges perspektíva van erre az ingatlanra:

1. A sportteljesítmény és a regenerálódás szempontjából

Az arginin hatása a sportteljesítményre és a regenerálódásra - a nitrogén-oxid NO (az arginin egy prekurzor) megnövekedett mennyisége miatt kitágítja az ereket a háton.A megnövekedett véráramlás lehetővé teszi, hogy több oxigén és glükóz jusson el a szövetekhez az edzés során. Ha még közelebbről megvizsgáljuk az elvet, akkor a glükóz, az oxigén mennyiségével együttoxigén a határ, különösen hosszan tartó intenzív edzés során, így ez az a pont, ahol az arginin segíthet a teljesítmény növelésében. A rövid távú maximális teljesítmény (legfeljebb 30 másodpercig) tekintetében azt kell érzékelni, hogy a szervezet elsősorban az izomsejtekben operatívan rendelkezésre álló forrásokból nyeri az energiát.és az arginin segítheti a későbbi felépülést az erek tágításával - felgyorsítja az elfogyasztott szénhidrátok pótlását, gyorsítja a metabolitok kiürülését. Az arginin használata az edzés utáni fázisban a megnövekedett vérellátás miatt felgyorsítja a regenerációt, a metabolitok kiürülését és az izomrostok glikogénraktárainak feltöltését.

2. a nemi szervek vérellátásának növelése szempontjából

A nemi szervek működése azon alapul, hogy elegendő vért tudnak-e biztosítani a keringéshez. Különösen a férfiak esetében az erekció fenntartásának képessége ezen alapul. Az arginin az erek tágítására való képessége révén elősegíti a funkciót, és általában úgy tartják, hogy javítja a szexuális élet minőségét. Egy másik fontos tény a reproduktív működés szempontjából, hogy a férfi sperma túlnyomórészt argininből áll (95%?), így a megfelelő mennyiségű arginin vagy annak esetleges pótlása javítja a spermiumtermelés (spermatogenezis) képességét.

Tápértékek:

100 g 1 kapszula
Energiaérték 1700 kJ/400 kcal 10 kJ/2,4 kcal
Zsírok 0 g 0 g
ebből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrátok 0 g 0 g
ebből cukrok 0 g 0 g
Szál 0 g 0 g
Fehérje 100 g 0,6 g
0 g 0 g
L-arginin 83 000 mg 500 mg

Összetevők:

L-arginin bázis, zselatin kapszula.

Adagolás:

 • 4 kapszula edzés után.
 • A nemi vágy támogatására: 4 kapszula edzés előtt
 • Az általános vitalizáláshoz és az immunrendszer stimulálásához: 2 kapszula reggel, 2 kapszula este.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek