Amix Anabolic Monster Beef Protein 2200g

A marhahúsfehérje az egyik legjobb minőségű fehérjeforrás. Ez a fehérje azonban még jobb, ha enzimatikusan hidrolizált vagy előemésztett, mert a hidrolízis soránA fehérje emésztéséhez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 22 990 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

A marhahúsfehérje az egyik legjobb minőségű fehérjeforrás. Ez a fehérje azonban még jobb, ha enzimatikusan hidrolizált vagy előemésztett, mert a hidrolízis soránA fehérje emésztéséhez szükséges idő a hidrogénezéssel nagymértékben lecsökken, és így a feladat szinte késedelem nélkül teljesül. Az ilyen fehérje 90%-a a Beef Monsterben található.

De mi történik, ha kreatin-monohidrátot, Nitro Shot Comlexet és PhospoMatrixot adunk hozzá? Egy teljes edzés utáni robbanás! A kreatin pukkadásig felfújja az izmaidat, gyorsabb regenerálódást biztosít, növeli a robbanékonyságot, és még az izomtömeg növelésében is segít. A Nitro Shot Complex a véráramlás fokozásával még olyan ereket is megmutat, amelyekről korábban nem is tudtad, hogy vannak. Ez a hatás elengedhetetlen a szükséges tápanyagok gyorsabb eljuttatásához közvetlenül az izomsejtekhez. A PhospoMatrix biztosítja az alapvető ásványi anyagok bevitelét, amelyek nagyon fontosak a sport által megterhelt szervezet számára.

A termék előnyei:

  • Az összes esszenciális aminosav szinte azonnali szállítása
  • Kiváló tápérték
  • Tökéletes oldhatóság
  • elhanyagolható mennyiségű zsírok és szénhidrátok
  • Minimális energiafelhasználás az emésztéshez
  • Magas ásványi anyag tartalom

Tápanyag-összetétel:

Átlagos tápértékadatok 100 g termékre vetítve:
Energiaérték 1584 kJ
Fehérje 90 g
Szénhidrátok - szénhidrátok
Zsírok


Adagolás:

Keverjen el 1-2 adagolókanál Monster Beef Protein-t 250-350 ml hideg vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben. Egy adagolókanál Monster Beef Protein körülbelül 33 g.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek