Amix Vitamin E 400 I.U. LIFE+

GreenDay® E-vitamin 400 I.U. LIFE+ étrend-kiegészítő. 200 kapszula. A GreenDay E-vitamin 400 I.U. LIFE+ étrend-kiegészítő magas E-vitamin és C-vitamin tartalommal, szelén és cink ásványi anyagokkal. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

GreenDay® E-vitamin 400 I.U. LIFE+ étrend-kiegészítő. 200 kapszula. A GreenDay E-vitamin 400 I.U. LIFE+ étrend-kiegészítő magas E-vitamin és C-vitamin tartalommal, szelén és cink ásványi anyagokkal. Ez a kombináció hasznos a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, hozzájárulva a normál immunrendszer működéséhez.rendszerét intenzív fizikai megterhelés alatt és után, valamint a bőr, a körmök, a haj és a csontok normál állapotának fenntartása érdekében. A Goldcell® természetes szelénélesztő nagy mennyiségű szerves szelént tartalmaz, amely az emberi anyagcseréhez nélkülözhetetlen nyomelem. Allergén figyelmeztetés: Nyomokban tejet, szóját, tojást, glutént, kagylót, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat. Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25o C alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Minimális eltarthatósági idő és tételszám: a csomagoláson feltüntetve.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek