Amix Osteo TriplePhase Concentrate 700g

AzOsteo Triple-Phase Concentrate egy magas koncentrációjú termék, amely 4 alapvető összetevőt - MSM, glükozamin, kondroitin és vitaminok - kombinál.C, amely elősegíti a kollagénképződést és az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 15 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

AzOsteo Triple-Phase Concentrate egy magas koncentrációjú termék, amely 4 alapvető összetevőt - MSM, glükozamin, kondroitin és vitaminok - kombinál.C, amely elősegíti a kollagénképződést és az erek, csontok, porcok, íny, bőr és fogak természetes működését.

C-vitamin-tartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, és hozzájárul ahhoz, hogy az immunrendszer normális működésének fenntartása intenzív testmozgás közben és után.

Tápértékek:

Adagolási méret: 2/3 adagolókanál (4,6 g) natúr , 1 adagolókanál (5 g) ízesített változat Adagok száma csomagonként: 152/140
Aktív összetevők Átlagos értékek adagonként
MSM (metilszulfonil-metán) 2000mg
D-glükozamin-szulfát 2 KCl 1600mg
Kondroitin-szulfát 90% 600mg
C-vitamin (aszkorbinsav) 300mg (375%*)
DRHP - Napi referencia-beviteli érték

Összetevők:

  • Összetevők (természetes - ízesítetlen): metil-szulfonil-metán (MSM), D-glükozamin-szulfát 2 KCl /kagylóból/, kondroitin-szulfát 90%, aszkorbinsav (C-vitamin).
  • Összetevők (ízesített termék): metil-szulfonil-metán (MSM), D-glükozamin-szulfát 2 KCl /rákfélékből/, kondroitin-szulfát 90%, aszkorbinsav (vit. C), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; aroma, csomósodásgátló: szilícium-dioxid; színezék: céklakivonat, béta-karotin és kurkumin (csak narancs ízben), kurkumin (csak citrom ízben).

Ajánlott adagolás (ízesített termék):

  • Keverjen el 1 adagolókanálnyit (5g) 150-200 ml vízben, és az így kapott italt igya meg étellel. Vegyen be naponta 1 adagot. Használja ezt a terméket 3 hónapig egymás után, majd 1 hónapig használja a lefolyást.
  • Javasoljuk az Osteo Gelatin + MSM kombinálását!

Ajánlott adagolás (ízesítetlen termék):

  • Keverjen el 2/3 adagolókanálnyit (4,6 g) 150-200 ml vízben vagy a kedvenc italában, és igya meg étkezés közben. Vegyen be naponta 1 adagot. Használja ezt a terméket legfeljebb 3 hónapig egymás után, majd 1 hónapig használja le.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek