Amix Creatine Monohydrate 500g

A kreatin-monohidrát ultramikronizált, garantálva a maximális minőséget, tisztaságot és jobb felhasználhatóságot. A kreatin-monohidrát támogatja az energiapótlást - növeli az energiapotenciált, a robbanékony erőt, gyorsítja a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 990 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

A kreatin-monohidrát ultramikronizált, garantálva a maximális minőséget, tisztaságot és jobb felhasználhatóságot. A kreatin-monohidrát támogatja az energiapótlást - növeli az energiapotenciált, a robbanékony erőt, gyorsítja a regenerálódást és az izomtömeg kialakulását. A termék ajánlott adagolásának betartása esetén a kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai edzések során.

A kreatin-monohidrát elősegíti az izomnövekedést. Elősegíti a robbanóerő növekedését. Segít növelni az izomsejtek térfogatát. Segíti a gyorsabb felépülést.

A kreatin-monohidrát a kreatin legszélesebb körben használt formája, amellyel kapcsolatban több száz tudományos vizsgálatot végeztek. Talán minden szakmai kiadványok leírják kreatin, mint egy teljesen ártalmatlan anyag, hogy van a a sporttáplálkozásban elfoglalt helye a sportteljesítményre gyakorolt hatása miatt. A kreatin-monohidrát a leggyakrabban használt és évek óta bevált forma.

Hogyan működik a kreatin a szervezetben?

A kreatin számos ismert módja ismert az izomnövekedés elősegítésének.

  • A nagyobb erő és izomállóképesség az edzések során a hatékonyabb edzések gerince. Minél keményebben tudsz edzeni, annál nagyobb lesz a nyereség, amit tapasztalni fogsz.
  • A gyorsabb regenerálódás lehetővé teszi, hogy nagyobb gyakorisággal eddz. Minél gyorsabban regenerálódik a szervezeted egy kemény edzés után, annál jobb eredményeket érhetsz el a következő alkalommal. Ha nehéz "deadlifts" van az edzéstervedben hétfőre, majd szerdán nehéz deadlifts van.guggolás - a gyors regenerálódás lehetővé teszi, hogy hétfőn és szerdán 100%-ban "elhagyd".
  • A kreatin hatással van az izomsejtek méretére. Az eddigi kutatások azt mutatják, hogy a kreatin pótlása növeli az izomsejtekben visszatartott víz mennyiségét. Ezáltal az izomsejtek nagyobb térfogatot kapnak, és ez pozitívan kiegyensúlyozza a nitrogénegyensúlyt.
  • A kreatin antikatabolikus tulajdonságokkal rendelkezik. További tanulmányok azt mutatják, hogy a kreatin csökkentheti az izmok katabolikus folyamatait, és lehetővé teszi azok folyamatos növekedését.

Összefoglalva, milyen pozitívumokat hoz nekünk a kreatin

  • felgyorsítja az izomnövekedést
  • felgyorsítja az erő növekedését
  • elősegíti az anaerob teljesítményt
  • elősegíti az izmok regenerálódását

Összetevők:

Tiszta kreatin-monohidrát

Ajánlott adagolás:

A napi adag 5 g (1 adagolókanál) körülbelül 30-60 perccel a fizikai aktivitás előtt.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek