Amix Champion Sports Fuel 1000ml

AChampION™ egy nagyon népszerű folyékony koncentrátum a sportitalok egyszerű elkészítéséhez. AChampION™ 3 féle szénhidrátot, L-karnitint, nátriumot, magnéziumot, káliumot, taurint, L-citrullin-malátot és béta-alanint kombinál. Pontok: ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

AChampION™ egy nagyon népszerű folyékony koncentrátum a sportitalok egyszerű elkészítéséhez.

AChampION™ 3 féle szénhidrátot, L-karnitint, nátriumot, magnéziumot, káliumot, taurint, L-citrullin-malátot és béta-alanint kombinál.

Pontok:

  • Elősegíti a szervezet megfelelő hidratáltságát és megelőzi a kiszáradást.
  • kellemes frissítő íz
  • koffein- és aszpartámmentes

Ajánlott adagolás: 10 ml szirupot keverjen el 500 ml vízben. Használhatja a mellékelt mérőpoharat vagy az Amix™ pumpát (2 pumpa = 10 ml). A maximális napi adag 50 ml koncentrátum. Az így elkészített ital átlagos ozmolalitása: 175-195 mOsm/1l. A koncentrátumot frissítő sportital készítésére szánják. Az ajánlott adagolás szerint elkészített ital hipotóniás.

Figyelmeztetés: nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25oCalatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Használat előtt keverje fel. A kész italt ne tárolja 24 óránál tovább. Az SY sárga, a tartrazin, a kokinavörös és az azorubin hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek