Amix Amino Pills 660 tablet

Az Amix™ Amino Pills egy új aminosav termék, amely ideális az intenzív edzés és fogyókúra időszakaiban, mivel nagyon alacsony a zsír- és cukortartalma. Az Amix™ ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 12 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Amix™ Amino Pills egy új aminosav termék, amely ideális az intenzív edzés és fogyókúra időszakaiban, mivel nagyon alacsony a zsír- és cukortartalma. Az Amix™ Amino Pills egy egyedülálló "hármas forrású amino komplexen" alapul, amely tejsavó-hidrolizátumból, marhahús-hidrolizátumból és szójafehérje izolátumból áll. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezet számára a kiváló minőségű aminosavak kiegyensúlyozott spektrumát biztosítsa.

Előnyök:

  • Elősegíti az izomtömeg növekedését
  • növeli az erőt és a teljesítményt
  • hozzájárul a gyorsabb felépüléshez
  • mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza
  • kiváló táplálkozási minőség
  • kiváló a diétához

Összetevők:

Hidrolizált marhahúsfehérjéből származó aminosavak, hidrolizált tejsavófehérjéből származó aminosavak, szójafehérje-izolátum.Szójafehérjéből izolált szójafehérje, mikrokristályos cellulóz, kolloid szilícium-dioxid, nátrium-karboximetilcellulóz, nátrium-sztearilfumarát, magnézium-sztearát.

Tápértékek:

Aminosavak 1 tablettában:
Aszparaginsav 86,5 mg
L-Alanin 65,1 mg
L-arginin 75,2 mg
L-cisztein 4,7 mg
L-fenilalanin 37,4 mg
L-Glutamin 149,4 mg
L-glicin 138,6 mg
L-Hisztidin 15 mg
L-hidroxiprolin 43,3 mg
L-izoleucin 27,6 mg
L-Leucin 52,4 mg
L-lizin 49 mg
L-metionin 9,7 mg
L-Prolin 84,5 mg
L-Serin 39,9 mg
L-treonin 24,2 mg
L-triptofán 6 mg
L-tirozin 21,2 mg
L-Valin 34,7 mg

Adagolás:

Vegyen be naponta kétszer vagy háromszor 5 tablettát étkezések között. Adagonként 1-2 alkalommal 1 tablettát vegyen be két-három alkalommal, bő vízzel. A maximális hatás érdekében adjon hozzá egy adagot lefekvés előtt. Vigyázat! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25oC alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Allergén figyelmeztetés: ez a termék tejből és szójából származó összetevőket tartalmaz.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek