Aktin Spokojená 60 kapslí

Actin Satisfied - aktív összetevők komplexuma, amely még a hónap legkényelmetlenebb időszakában is biztosítja az Ön elégedettségét. Legyen elégedett még a hónap legkényelmetlenebb időszakában is, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Actin Satisfied - aktív összetevők komplexuma, amely még a hónap legkényelmetlenebb időszakában is biztosítja az Ön elégedettségét.

Legyen elégedett még a hónap legkényelmetlenebb időszakában is, amelyet számos fizikai és mentális betegség kísér. A Satisfied egy B6-vitaminnal és 6 gondosan kiválasztott anyagból származó ásványi anyagokkal kiegészített gyógynövénykomplexum, amely segít a menstruációs komfortérzet támogatásában.

Erőteljes, egymást kiegészítő gyógynövények és természetes kivonatok keveréke

Termékünk középpontjában a közönséges dobverő kivonata áll. Bár az adagonként felhasznált mennyiség viszonylag alacsonynak tűnhet, mégis ez egy erős és koncentrált kivonat, ezért a felhasznált mennyiség bőségesen elegendő. A cickafarkot ősidők óta használják "női problémákra", és hatását tudományos vizsgálatok is alátámasztják.

A fehér fűzfa kéreg kivonat egy másik tisztán természetes kivonat.Számos anyagot tartalmaz, amelyek közül a leghíresebb a szalicin. A szalicin az aszpirin természetes és teljesen biztonságos analógja, amely gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

A citromfű a harmadik természetes anyag, amely kiegészíti az egész keveréket.a jól ismert nyugtató és pihentető hatásával.

A gyógynövények nem állnak meg itt, az ásványi anyagok és vitaminok is támogatják a jólétet.

Nem tudsz betelni az édességekkel a menstruációd előtt? Ennek egyik oka a vércukorszint ingadozása. A fő ok, amiért a krómot a keverékünkben szerepeltettük, az a két alapvető szerepe miatt van, amelyek a következők ennek a problémának a kezelésére - az alapvető tápanyagok megfelelő anyagcseréje és a normál vércukorszint fenntartása.

A fáradtság, kimerültség és hangulati ingadozás a menstruáció előtti és alatti időszakot kísérő egyéb gyakori panaszok. Ezért adtunk hozzá magnéziumot és B6-vitamint, olyan anyagokat, amelyek többek között hozzájárulnak ahhoz, hogy a fáradtság és a kimerültség szintjének csökkentése és a normális szellemi tevékenység. Ezenkívül a B6-vitamin hozzájárul a hormonális rendszer szabályozásához is.

Actin Elégedett pontokban kifejezve:

  • Gyógynövénykomplexum a menstruációs komfortérzet támogatására
  • B6-vitaminnal és ásványi anyagokkal
  • olyan anyagokkal, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet
  • tudományos vizsgálatokkal bizonyítottan a menstruációs komfortérzettel összefüggésbe hozható anyagok
  • vegánok számára is alkalmas
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek