VICTOR BLUECUT 580 - a kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüveg,

A káros kék és zöld fényt 100%-ban blokkoló szemüveg, VICTOR BLUECUT 580 Professzionális ergonomikus szemüveg, amely alkalmas arra, hogy alvás előtt 2 órával viselje ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A káros kék és zöld fényt 100%-ban blokkoló szemüveg, VICTOR BLUECUT 580

Professzionális ergonomikus szemüveg, amely alkalmas arra, hogy alvás előtt 2 órával viselje a kék fény blokkolására és a cirkadián ritmus optimalizálására. A 380-550 nm hullámhosszú kék és zöld fény 100%-át képesek blokkolni.A lencsék megakadályozzák a szem fáradtságát, és esti viselés esetén serkentik a melatonin termelését, így gyorsabban elalszik és jobb minőségű alvást biztosít.

Speciális formájuknak köszönhetően az oldalról beeső fénytől is védik a retinát. Ezenkívül egy fejlettebb szűrővel rendelkeznek, amely képes kiszűrni a zöld spektrumot.

A szemüvegszilárd szerkezete maximális tapadást biztosít az arcra, és így 100%-os védelmet nyújt a fény minden káros összetevője ellen.A VICTOR a szakemberek választása. A szemüveg páratlan kialakítása és kivitelezése a német precizitás védjegye.

A védőszemüveget műanyag zacskóba és kartondobozba csomagoljuk, hogy megakadályozzuk a szállítás közbeni esetleges sérüléseket.

A kék fényt blokkoló szemüveg viselése lefekvés előtt javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kimosódás révén) és a reggeli energiát.Olvassa el a cikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan növelheti a szintjét, vagy hogy miért fontos az alvás, és hogyan dolgozhat azon, hogy ne javítsa azt.

A kék fény problémája

A mai digitális korban kevesen tudják levenni a szemüket a képernyőről, legyen az tévé, mobiltelefon vagy számítógép. Ezen elektronikus eszközök és a LED-es lámpák használatának növekedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők kék fényének való kitettség megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat.
  • A képernyőből származó kék fényt összefüggésbe hozták a retina károsodásával, a szürkehályoggal és a makuladegenerációval.
  • A látható kék fény magasabb energiájú, és a szemet nagyon megterheli.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemnek.
  • Az alvászavarok depresszióhoz, neurotoxinok felhalmozódásához és a betegségek fokozott kockázatához vezethetnek.

A 380 és 470 nm közötti kék fényt károsnak tartják, mert retinakárosodást és szürkehályogot okozhat, és összefüggésbe hozható az alvászavarokkal. A kék fény nem minden spektruma rossz, például a 470 és 500 nm közötti spektrum, az ún.más néven türkizkék fényt, általában jónak tartják.A látható kék fénynek ez a tartománya azért előnyös, mert serkenti a természetes reflexeket, hogy megvédjékamelyek védik a szemet a túlterheléstől, és segítik az agy kognitív és memóriafunkcióit is.Serkenti a retina fényérzékeny ganglionsejtjeit, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

Alapvető előírások

Szemüvegtípus: védőszemüveg

Szemüveg: narancssárga

A szemüveg szélessége: 14 cm

Lábhossz: 12 cm

Lencse anyaga: polikarbonát

Keret színe: fekete

Származási ország: Németország

Kék fény szemüvegek - összehasonlítás és tapasztalatok

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek