Nebbia N pulóver 654

A SIGNATURE LINE további modellekkel jelentkezik, amelyek a Beautiful Inside & Out kollekció gyönyörű, nőies vonalain alapulnak. Tökéletesen egyszerű, mégis gyönyörűen formázó kabát, amely nemcsak ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A SIGNATURE LINE további modellekkel jelentkezik, amelyek a Beautiful Inside & Out kollekció gyönyörű, nőies vonalain alapulnak.

Tökéletesen egyszerű, mégis gyönyörűen formázó kabát, amely nemcsak az edzőteremben, hanem a mindennapokban is remek kiegészítője az öltözékednek. Örülni fogsz a nagyon puha, rugalmas anyagnak és a szabásnak, amely látványosan formálja az alakodat. Az egyszínű dizájn és a minimalista "Ns" mintás nyomtatás az ujjakon gyönyörűen egyszerű, mégis stílusos darabgá teszi a pulóvert.

A magas gallér és a karcsú szabás nagyon nőies. Az anyag, amelyből a kabát készült, nagyon puha és alkalmazkodó, alig fogja érezni, amikor viseli. Az ujjakon lévő "N" sávok szép vonalat alkotnak a karokon és a vállakon.

A halhatatlan fekete és a modern bordó színek könnyen kombinálhatók más színekkel. Ezt a kabátot azonban tökéletesen kombinálhatod ugyanilyen mintájú leggingsszel!

  • extra puha anyag
  • gyönyörűen formálja az alakot
  • fém cipzár
  • magasabb gallér
  • kellemes tapintású
  • "Ns" mintás nyomtatás az ujjakon.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek